A karácsony nélkülözhetetlen kelléke a szaloncukor, így minden tudatos vásárlónak érdemes jobban odafigyelnie, hogy milyen szaloncukrot választ! A különböző boltok, áruházak polcain hatalmas kínálattal találja szembe magát a vásárló advent idején, ha szaloncukrot keres.

 

A karácsony nélkülözhetetlen kelléke a szaloncukor, így minden tudatos vásárlónak érdemes jobban odafigyelnie, hogy milyen szaloncukrot választ! A különböző boltok, áruházak polcain hatalmas kínálattal találja szembe magát a vásárló advent idején, ha szaloncukrot keres.

 

A valódi csokoládéval készült szaloncukor az igazi. Miközben a figurás édességek piacán egyre inkább a valódi csokoládéból készült termékeket keresik a vásárlók, a boltokat még mindig elöntik a gyenge minőségű, olcsó szaloncukrok.

 

A legtöbben azonban csak egyetlen dologra koncentrálnak: az árcímkére.

Az ár mellett azonban fontos szempont, hogy milyen összetevőket tartalmaz a karácsonyi édesség, főleg, hogy az utóbbi években a hazai üzleteket elöntötték a gyengébb minőségű, gyanúsan kedvező árfekvésű szaloncukrok.

 

A Bonbonetti az utolsó nagy hazai csokoládégyár, mely több mint 140 éves hagyományokkal rendelkezik, s a nevéhez fűződik például az első gépesített szaloncukorgyártás is. Annak érdekében, hogy tovább emeljék a szaloncukor hazai és nemzetközi hírnevét, idén további beruházásokat hajtottak végre a budapesti gyárukban. A fejlesztések egyik eredményeként büszkén mutatják be a megújult, prémium minőségű, idei év újdonságát, a Nosztalgia szaloncukor családot, amelyben az egyedi, különleges ízű – köztük a világbajnok Árpád Pálinkával, vagy a Cointreau narancslikőrrel ízesített – lágy, selymes krémtöltelékeket 60% kakaóanyag tartalmú étcsokoládé vagy különleges minőségű tejcsokoládé vonja be. Az új desszertszalon termékcsalád egyedi ízekkel, különleges minőségben, elegáns külsővel jelenik meg. A tradicionális, két végén rojtozott, fehér selyempapírba és színes alufóliába csomagolt Bonbonetti Nosztalgia szaloncukor újonnan fejlesztett termékeit az igényes, prémium minőséget kereső vásárlóknak ajánlják.

 

A Bonbonetti már évekkel ezelőtt úgy döntött, hogy szaloncukrait, amelyek már korábban is magas beltartalmi értékkel rendelkeztek, a még kimagaslóbb minőség érdekében valódi csokoládéval vonja be. A minőség azonban nemcsak a prémium kategóriában elsődleges szempont.

 

A tej- és étcsokoládéval mártott Bonbonetti tasakos szaloncukor család idén is hét közkedvelt ízben kapható, köztük az idei év egyik újdonsága a különleges minőségű vajkaramellás szaloncukor, amelynek belseje 87% különleges vajkaramellát tartalmaz. Ezt a különleges minőségű termék elnevezést csak olyan szaloncukor érdemelheti ki, amely megfelel a Magyar Élelmiszerkönyv emelt szintű, szigorú követelményeinek.

 

A Bonbonetti piacvezető szaloncukorgyártó vállalat, amely számára kiemelten fontos nemzeti értékeink, így a szinte hungarikumnak számító szaloncukor minőségének védelme.

 

A Bonbonettinél az elmúlt 140 év alatt olyan jelentős szakmai tudás, tapasztalat és technológiai know-how halmozódott fel, mely garancia termékeink kiváló minőségére. A legszigorúbb minőségi- és élelmiszer-biztonsági rendszerek szerint dolgoznak, termékeiket kizárólag megbízható, ellenőrzött alapanyagokból, magas minőségben állítják elő.

Minőségbiztosítási rendszerüket 1998-ban kidolgozták és tanúsíttatták ISO 9000-es szabvány (2003 óta: ISO 9001) szerint. Bevezették és folyamatosan fejlesztik HACCP élelmiszer-biztonsági rendszerüket. A cég 2007-ben kiépítette, majd tanúsíttatta az IFS-, majd 2008-ban a BRC Nemzetközi Élelmiszer Szabványok szerinti integrált minőségirányítási és élelmiszer-biztonsági rendszerét, amelyek aktuális verzióját minden évben tanúsíttatja a nemzetközileg elismert SGS tanúsító szervezettel.

 

A Bonbonetti – néhány termékére – megszerezte az UTZ tanúsítványt is, vállalva, hogy ezen termékei gyártásához kizárólag fenntartható módon termesztett kakaóanyagot vásárol, ezzel támogatva olyan gazdaságokat, amelyek a természet kincseit megőrzik a jövő nemzedékei számára, egyben segítik a csokoládégyártás alapvető nyersanyagának a hosszú távú és jövedelmező fenntartását. Azon túl, hogy termékeik minőségét a hazai törvényi előírásoknak és normáknak megfelelően folyamatosan vizsgálják, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal is rendszeresen ellenőrzi termékeiket. Így a fogyasztóik biztosak lehetnek abban, hogy a Bonbonetti Csoport által gyártott és forgalmazott termékek megfelelnek a legszigorúbb minőségi és biztonsági követelményeknek.

 

„Montezuma azték uralkodó szerint a csokoládé az istenek itala, ami ellenállóvá tesz és legyőzi a fáradtságot. Egy csésze ebből a becses folyadékból lehetővé teszi, hogy az ember egész nap gyalogoljon, anélkül, hogy ételre szorulna".

 

http://www.bonbonetti.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük