DataTraveler 300DataTraveler 300

A Kingston Technology Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc., a világ legnagyobb független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta a világ első 256 GB-os USB meghajtóját, a DataTraveler 300-at.

 DataTraveler 300DataTraveler 300

A Kingston Technology Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc., a világ legnagyobb független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta a világ első 256 GB-os USB meghajtóját, a DataTraveler 300-at.

 

A Kingston DataTraveler 300 segítségével a felhasználók akár egy egész digitális világot a zsebükben hordozhatnak, több ezer képfájltól kezdve teljes dokumentum-adatbázisokig. A felhasználók mostantól egyetlen adathordozón, akár 51 000 képet*, 54 DVD-nyi vagy 365 CD-nyi anyagot tárolhatnak. További előnyt jelent a gyors átviteli sebesség és az adatok jelszavas védelme is.

 Kingston DataTraveler 300 különösen ideális azon netbook-felhasználóknak, akik gépük kapacitását szeretnék bővíteni. Emellett az USB megoldást kínál a nagyméretű adatbázisokat használó üzleti ügyfelek, valamint a nagyfelbontású grafikai fájlokat hordozó tervezők számára egyaránt.

„A DataTraveler 300 segítségével a felhasználók óriási adatmennyiséget, akár 365 CD-nyi anyagot vihetnek magukkal, bárhová is mennek. Ez gyakorlatilag az év minden napjára egy teljes zenei albumot jelent, és egyben azt is jól példázza, hogy napjainkra hová fejlődött a flash-technológia" – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. „Az üzleti felhasználók és az ügyfelek a Password Traveler szoftver használatával biztonságban tudhatják adataikat, mivel rendszergazdai jogosultságok nélkül is kialakíthatnak jelszóval védett, személyes területet adataik biztonságos tárolására" – tette hozzá Kaszál Norbert.

A Kingston DataTraveler 300 kupak nélküli, behúzható kialakítású, így használaton kívül védelmet biztosít az USB-csatlakozónak, ráadásul a meghajtó használható a Windows ReadyBoostTM funkciójával is.

A Kingston DataTraveler 300 csak 256 GB-os méretben érhető el, és ötéves garancia, valamint napi 24 órás technikai támogatás jár mellé. Az új USB bármelyik forgalmazónál és web-shopnál elérhető, de kizárólag előzetes rendeléssel lehet megvásárolni. 

http://www.kingston.com/europe

A DataTraveler 300 jellemzői és műszaki adatai:

 • Kapacitás**: 256 GB
 • Sebesség***: Akár 20 MB/mp olvasási és 10 MB/mp írási adatátviteli sebesség
 • Biztonságos: tartalmazza a Windows rendszerekhez készült Password Traveler biztonsági szoftvert
 • Kényelmes: a jelszóval védett terület eléréséhez nincs szükség rendszergazdai jogosultságra
 • Méretek: 70,68 mm x 16,9 mm x 21,99 mm
 • Hőmérséklet működés közben: 0° – 60°C
 • Tárolási hőmérséklet: -20° – 85°C
 • Egyszerű: csak helyezze be egy USB-portba
 • Praktikus: kupak nélküli, tartós kialakítás
 • Garancia: öt év
 • Fejlett megoldás: együttműködik a Vista-alapú rendszerek Windows ReadyBoostTM funkciójával****

 

 

Operációs rendszer

Fájlátvitel

Password Traveler

Windows Vista®** (SP1)

Igen

Igen

Windows ReadyBoostTM

Igen

Nem

Windows XP (SP1, SP2, SP3)

Igen

Igen

Windows 2000 (SP4)

Igen

Igen

Mac OS X v.10.3.x +

Igen

Nem

Linux v.2.6.x +

Igen

Nem

KOMPATIBILITÁSI TÁBLÁZAT

  

Kingston Technology DataTraveler 300 USB flash meghajtó

 

Kapacitás és jellemzők

Javasolt végfelhasználói ár

 

DataTraveler 300 256 GB

226 465 Ft

* A becslés szabványos, 10 megapixeles JPEG-képek alapján történt. A JPEG-fájlok mérete a fényképezőgép típusától és az alapértelmezett beállításoktól, a felhasználó által választott felbontástól és a tömörítési mód beállításaitól függően változhat.
** A felsorolt kapacitások egy része a formázáshoz és más funkciókhoz szükséges, ezért nem alkalmas adattárolásra. További információt a Kingston Technology flash memóriákat ismertető útmutatójában talál a www.Kingston.com/Flash_Memory_Guide webcímen.

*** A sebesség a számítógép hardverétől, szoftverétől és terhelésétől függően változhat.
**** Bár a DT300 együttműködik a ReadyBoost funkcióval, a Password Traveler szoftver nem működik megfelelően, ha a ReadyBoost gyorsítótár engedélyezve van a meghajtón. Azonban a ReadyBoost gyorsítótár engedélyezhető másik meghajtón is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük