2022.augusztus.18. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A VILÁG ELSŐ MAGYAR NYELVŰ FUTÓALKALMAZÁSA TELJES FUNKCIONALITÁSSAL A TELEKOMTÓL

3 perc olvasás
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/79243"><img class="image image-preview" src="/files/images/1_38.preview.png" border="0" width="280" height="497" /></a></span>Ingyenes, magyar nyelvű okostelefon-alkalmazás a kezdő és a profi futóknak - rajttól a célig.</p> <p> 

1 38.previewIngyenes, magyar nyelvű okostelefon-alkalmazás a kezdő és a profi futóknak – rajttól a célig.

 

1 38.previewIngyenes, magyar nyelvű okostelefon-alkalmazás a kezdő és a profi futóknak – rajttól a célig.

 

2 14.previewHosszabb tesztidőszak után megújult és kibővült a Telekom ingyenes okostelefon futóalkalmazása, a Futótárs.  Az alkalmazás amatőr és profi futók bevonásával készült, a fejlesztésben meghatározó szerepet vállalt Kropkó Péter, Magyarország többszörös bajnok triatlonistája és a budapesti Ironman-verseny szervezője.

3 7.previewA tudásában és küllemében is teljesen új magyar nyelvű applikáció helymeghatározás-funkció segítségével valós időben mutatja a futó aktuális helyzetét az okostelefon képernyőjén.

Az iOS és Android operációs rendszerű telefonra letölthető alkalmazás azonban nemcsak a futás közben nyújt hasznos információt, hanem szakemberek által összeállított, személyre szabott edzéstervet is kínál, tanácsokat nyújt az edzéshez a kocogóknak és a versenyre készülőknek egyaránt. A Futótárs ellenőrzi az edzésterv végrehajtását, hangutasításokkal segít a futás során, és megőrzi az eredményeket: statisztikát készít, amelyek később grafikonon is visszanézhetők. Az alkalmazás segítségével nyomon lehet követni, vissza lehet nézni a korábbi futásokat. Futás közben hangbemondással tájékoztat az eltelt időről, a megtett távról, a pillanatnyi- és átlagsebességről. A hangbemondás gyakoriságát az eltelt idő vagy a megtett távolság alapján lehet előre beállítani. A Futótárs versenynaptár funkciója – Budapest Sportiroda (BSI) által nyújtott – friss és részletes tájékoztatást biztosít a soron következő futóeseményekről, így a vasárnapi Telekom Vivicittáról is. A versenyre készülők bejelölhetik a versenyeket, amelyeken el szeretnének indulni, és azokhoz emlékeztetőt is rendelhetnek. A Futótárs lehetőséget biztosít, hogy futás közben zenét is lehessen hallgathatni a telefonon. Ráadásul egy-egy edzés végén a teljesítményt a közösségi oldalakon azonnal meg lehet osztani a barátokkal, ismerősökkel. Amennyiben valaki több telefonon is szeretné használni az alkalmazást, a másik készüléken történő bejelentkezést követően a meglévő adatok szinkronizálásra kerülnek, és máris lehet a Futótársat használni – rajttól a célig!

 

A Futótárs letöltő linkjei:

 

iOS: https://itunes.apple.com/hu/app/futotars/id634057636?mt=8

 

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hdopen.vivicitta

 

www.futotars.hu

www.telekom.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.