http://1999.netpincer.hu/http://1999.netpincer.hu/ A tegnap volt 10 éves NetPincér.hu, ami  egy egyedülálló rekordkísérlettel ünnepelte a születésnapját.

http://1999.netpincer.hu/http://1999.netpincer.hu/ A tegnap volt 10 éves NetPincér.hu, ami  egy egyedülálló rekordkísérlettel ünnepelte a születésnapját.

 

   
    A NetPincér.hu 1999. március 19-én, azaz éppen 10 éve nyitotta meg kapuit. Kezdetben csak Budapesten 5 étterem kínálata volt látható az oldalon, míg mára Európa szerte közel 5000 éttermi partnernek közvetítenek ételrendeléseket. A nosztalgikus hangulat fokozása érdekében újra elérthető az évtizeddel ezelőtti weboldal az http://1999.netpincer.hu/ címen.

    Az évfordulóját ünneplő "ételelosztó központ" most megkísérli megsütni a világ legnagyobb internetes pizzáját. A www.netpincer.hu/a_vilag_leg_nagyobb_pizzaja oldalon a törzsvásárlók által feltöltött pizzaképekből gyarapodik hétről-hétre a virtuális remekmű. Amikor egy vásárlónk megkapja a megrendelt ebédet vagy vacsorát, akkor lefényképezve és feltöltve azt máris hozzájárul, hogy az ő képe is megjelenjen a pizzamozaikban. Hogy miért csináljuk? Egyszerűen azért mert, jópofa, közösségi dolog – válaszolta Perger Péter a NetPincér.hu alapítója.

    A közösségi funkciók mára az e-kereskedelmi oldalaknál is a vásárlói bizalom növelésének legfontosabb kellékei lettek. Az egyenlőre házon belül tartott véleménymegosztás és együttrendelés funkciók hamarosan elérhetők lesznek közösségi portálok, mobiltelefonok beépülő programjaként.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük