2022.01.27.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A visszatérés képlete; A kód csak a tiéd!

4 min read
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/44315"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Omyno.thumbnail.jpg" border="0" width="65" height="100" /></a></span>A születésnap csupán egy dátumnak tűnik. Pedig a nap, amikor megszülettünk, talán jóval több ennél. Kód, amellyel meg tudjuk változtatni az életünket. Kód, amelyet ha jól használunk, meg tudjuk változatni a világot, amelyben élünk. Salinger Richárdnak, az <em>Apám beájulna</em> című könyv szerzőjének új regénye egészen más irányból közelít a misztikus témákhoz, mint amit eddig megszoktunk. Ismerjük meg az <em>Omyno</em> világát!

 

A születésnap csupán egy dátumnak tűnik. Pedig a nap, amikor megszülettünk, talán jóval több ennél. Kód, amellyel meg tudjuk változtatni az életünket. Kód, amelyet ha jól használunk, meg tudjuk változatni a világot, amelyben élünk. Salinger Richárdnak, az Apám beájulna című könyv szerzőjének új regénye egészen más irányból közelít a misztikus témákhoz, mint amit eddig megszoktunk. Ismerjük meg az Omyno világát!

 

A születésnap csupán egy dátumnak tűnik. Pedig a nap, amikor megszülettünk, talán jóval több ennél. Kód, amellyel meg tudjuk változtatni az életünket. Kód, amelyet ha jól használunk, meg tudjuk változatni a világot, amelyben élünk. Salinger Richárdnak, az Apám beájulna című könyv szerzőjének új regénye egészen más irányból közelít a misztikus témákhoz, mint amit eddig megszoktunk. Ismerjük meg az Omyno világát!

A nemzetközi piacon egyre több misztikus bestseller jelenik meg. Már éppen ideje volt, hogy egy magyar szerző is a titkok után eredjen. Csakhogy a nemzetközi szerzők végül homályos utalásokon kívül nem találtak semmi kézzelfoghatót. Azonban ebből a regényből tényleg kiderül valami fontos, gyakorlati és visszavonhatatlan. Egyedülálló művet tart a kezében minden olvasó, amely nagyon szórakoztató utazás önmagunk felé, ugyanakkor jól használható technikai forgatókönyv mindenki számára, aki javítani akar a saját életén. Az Omyno végtelen lehetőséget jelent mindenki számára. Omyno kódja pedig mindenkinek van, akár tudomást vesz róla akár nem.

Salinger Richárd a regény ötletét egy látótól kapta, miután elkísérte barátnőjét egy ilyen alkalomra. A látó megkérte, hogy egy hét múlva menjen vissza hozzá és „ekkor a látó elővett egy nagy sárga borítékot, ahogyan az a könyvben meg van írva. Azt monda, hogy ebben nagyon fontos tudás van. Tartsam be a szabályokat és írjak belőle regényt, mert ez az én küldetésem. Ezért találkoztunk, karmikus meg transzcendens és hasonló szavak kíséretében átadta a borítékot. A borítékban CD-ken egy viszonylag hosszú történet volt, amelyben egy lány megismeri az élet saját magára vonatkozó megoldó képletét, amelyet a születésnap számaiból lehet kiszámolni" – meséli a szerző.

Innen indult minden. És öt hónapra rá már készen is állt a könyv, hogy a benne lévő tudást átadja mindenkinek, aki hisz benne, akinek nincs más reménye, akinek segítség kell, csak még nem talált, vagy aki csak kíváncsi rá.

Richárd elmondása alapján „az Omyno egy gyógyító energiaforrás. Ha belépsz ebbe a forrásba képes vagy meggyógyítani magad testi és szellemi értelemben. Sok minden megtapasztalhatsz önmagaddal és a világoddal kapcsolatban. Az Omyno nagyon érdekes jelenség, de nem ismerem kellőképpen ahhoz, hogy bármit határozottan kijelentsek róla. Mostanában egyre több helyről hallom, hogy ez az évezred Isten új megtapasztalásának ideje. Talán lehet ez az egyik lépés felé".

A fiatal író saját maga is kipróbálta az Omynot és valóban gyógyító energiáról számol be., ugyanakkor hozzáteszi, hogy neki még nincsenek komoly betegségei, de néhány sportsérülését elmulasztotta. Egy barátjának a vérnyomását tette rendbe, barátnőjének pedig allergiája szűnt meg ezáltal.

Fontos, hogy tudjuk az Omyno egy lehetőség, amelynek természetét fel kell fedeznünk ahhoz, hogy tökéletesen használhassuk. Most itt a lehetőség rá! http://www.omyno.hu/

Salinger Richárd:

Omyno – A visszatérés képlete

Kiadó: PARADIGMA FILM INT. KFT.

Oldalak száma: 300

Borító: KEMÉNYTÁBLA

Súly: 410 gr

ISBN: 9789630697798

Kiadás éve: 2010

Németh Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük