2022.október.05. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Vodafone Magyarország újabb dobása: támogatási szerződés a Magyar Vízilabda Szövetséggel és Kásás Tamással

3 perc olvasás
<p><em><span class="inline left"><a href="/node/6558"><img class="image thumbnail" src="/files/images/20071025voda.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>A Vodafone felelős vállalati polgárként kiemelten kezeli a hazai sport ügyét, ennek keretében elkötelezte magát a magyar vízilabda támogatása mellett. A Vodafone világszínvonalú minőséget kínál ügyfeleinek, ezért esett a választása arra a sportágra, amelyben a magyarok is folyamatosan a világ élmezőnyében szerepelnek.</em></p><p>

20071025voda.thumbnailA Vodafone felelős vállalati polgárként kiemelten kezeli a hazai sport ügyét, ennek keretében elkötelezte magát a magyar vízilabda támogatása mellett. A Vodafone világszínvonalú minőséget kínál ügyfeleinek, ezért esett a választása arra a sportágra, amelyben a magyarok is folyamatosan a világ élmezőnyében szerepelnek.

20071025voda.thumbnailA Vodafone felelős vállalati polgárként kiemelten kezeli a hazai sport ügyét, ennek keretében elkötelezte magát a magyar vízilabda támogatása mellett. A Vodafone világszínvonalú minőséget kínál ügyfeleinek, ezért esett a választása arra a sportágra, amelyben a magyarok is folyamatosan a világ élmezőnyében szerepelnek.

A Vodafone Magyarország és a Magyar Vízilabda Szövetség támogatási szerződést írt alá, amelynek értelmében a Vodafone segíti az utánpótlás-nevelést, illetve a magyar férfi és női vízilabda-válogatott felkészülését a jövő évi pekingi olimpiára. A világ vezető mobilkommunikációs társaságának magyar leányvállalata névadó szponzora lesz a férfi Magyar Kupának, a februárban négy nemzeti válogatott részvételével megrendezendő női nemzetközi tornának, és a Sulipóló-sorozatnak. A Vodafone az ország sikersportágát támogatva szeretné tovább javítani az ország imázsát, illetve fontosnak tartja a fiatal tehetségek felkutatását, és a vízilabda sport népszerűsítését.

20071034voda.thumbnail„A sport olyan értékeket közvetít, amelyek a Vodafone számára is meghatározóak. Ilyenek a csapatszellem, az ellenfél tisztelete, a mindenkori felkészültség fontossága, a győzni akarás és a fair play" – mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. „A Vodafone komoly üzleti célokat tűzött ki maga elé, ezért adja magát a párhuzam a pekingi olimpiára készülő magyar vízilabda-válogatottakkal."

„A teljesítménykényszer köti össze a sportot és az üzleti életet. Örülünk, hogy a Vodafone-nal olyan támogató állt a magyar vízilabda mögé, amelynek nevét világszerte a sportbeli sikerekkel kötik össze" – mondta dr. Martin György, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

„A magyar vízilabda válogatott címvédőként utazik az Olimpiára, Pekingből is aranyéremmel szeretnénk hazatérni. Bízunk abban, hogy a Vodafone, egy sikeres vállalat támogatása további sikerek ösztönzője lesz majd." – jelentette ki dr. Kemény Dénes a magyar vízilabda válogatott szövetségi kapitánya.

20071036voda.thumbnailA Vodafone szándékai szerint hosszú távú szerepet vállal a vízilabdasportban a most aláírt szerződéssel. A szövetség mellett a Vodafone Magyarország kiemelten támogatja Kásás Tamást, a magyar vízilabdasport emblematikus figuráját, a nemzeti válogatott kiváló játékosát.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a magyar vízilabda sport egyik legjelentősebb, elkötelezett támogatója, a Vodafone Magyarország érdemesnek tartott arra, hogy egyéni szponzori szerződést kössön velem." – mondta Kásás Tamás, válogatott vízilabdázó.

„Kásás Tamás állócsillag a magyar vízilabdasport egén. Személyében megtaláltuk azt a kiváló sportembert, aki régóta, folyamatosan és kiegyensúlyozottan teljesít, sikert sikerre halmoz. Tamás a magánéletben is példakép, örülünk, hogy a Vodafone ügyfelei számára ő is alakítja a cégünkről alkotott képet " – tette hozzá Beck György.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.