www.volanbusz.huwww.volanbusz.hu

A VOLÁNBUSZ Zrt. a MÁV dolgozók május 8-ai sztrájkja idején maximális kapacitással biztosítja szolgáltatását. Társaságunk az elővárosi és a távolsági járatait sűrűbben közlekedteti.

 www.volanbusz.huwww.volanbusz.hu

A VOLÁNBUSZ Zrt. a MÁV dolgozók május 8-ai sztrájkja idején maximális kapacitással biztosítja szolgáltatását. Társaságunk az elővárosi és a távolsági járatait sűrűbben közlekedteti.

A nagy utasforgalmi, a vasúttal párhuzamosan közlekedő elővárosi vonalakon

Bp. – Dunakeszi – Vác

Bp. – Veresegyház – Vác

Bp. – Aszód – Hatvan

Bp. – Tápiószecső

Bp. – Monor

Bp. – Érd

Bp. – Biatorbágy

Bp. – Esztergom

a megnövekedett utasforgalmi igényeknek megfelelően közlekedtetjük autóbuszainkat.

Ezen felül minden megyeszékhelyre és nagyobb városba közlekedő távolsági járat – a társ VOLÁN szolgáltatókkal közösen, szükség szerint – több rásegítő autóbusszal közlekedik. Egyes városokba – pl. Győr, Gyula, Szeged, Zalaegerszeg, Eger – másfélszer annyi autóbusz áll az utasok rendelkezésére, mint a normál menetrend szerint.

A VOLÁNBUSZ Zrt. az alapmenetrenden felül a rendkívüli időszakban 100-130 többlet járatot indít.

A jelentős forgalomra való tekintettel, a VOLÁNBUSZ Zrt. autóbusz-pályaudvarain a kötelező jegyelővételt feloldotta, kivéve: Szigethalom, Szentendre, Csepel, Széna tér, így a jegyek a járművezetőknél is megvásárolhatók.

A VOLÁNBUSZ Zrt. és alvállalkozói által üzemeltetett – a MÁV vasútvonalakkal párhuzamosan közlekedtetett – járatokon az érvényes MÁV bérlettel, MÁV-Start Klub kártyával, vagy utazásra jogosító MÁV személyzeti (családtagi) igazolvánnyal rendelkező utasok bérletük, igazolványuk felmutatása mellett, díjfizetés nélkül utazhatnak. Az előre megváltott MÁV vonatjegyek a VOLÁNBUSZ járatain nem érvényesek.

Kérjük Tisztelt Utasainkat, hogy a megnövekedett forgalom miatt indulás előtt tájékozódjanak a http://www.volanbusz.hu/ honlapunkon a VOLÁNBUSZ Zrt. távolsági és nemzetközi járatainak közlekedéséről, és a kényelmesebb utazás érdekében menetjegyüket vásárolják meg Interneten.

A Budapestet nem érintő autóbusz járatok menetrendjéről a területileg illetékes társ VOLÁN szolgáltatók adnak információt.

A VOLÁNBUSZ Zrt. az igénybe vehető kapacitásának maximális kihasználásával arra törekszik, hogy minden kedves utasa biztosan elérje úti célját. Társaságunk célja, hogy mindenkit időre eljuttasson a kiválasztott településre.

A kialakult rendkívüli helyzetben a VOLÁNBUSZ Zrt. köszöni utasai megértését és türelmét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük