Egy megdöbbentő levelet hozott a drótposta  Pós Péter-től, az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége elnökétől. Tartalma annyira megdöbbentő volt, hogy először nem adtunk hitelt neki. Majd alapos visszaellenörzés után kiderült, valódi. Az MTI OS sajtószolgálata is közölte, ezután döntöttünk megjelentetéséről.

 Egy megdöbbentő levelet hozott a drótposta  Pós Péter-től, az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége elnökétől. Tartalma annyira megdöbbentő volt, hogy először nem adtunk hitelt neki. Majd alapos visszaellenörzés után kiderült, valódi. Az MTI OS sajtószolgálata is közölte, ezután döntöttünk megjelentetéséről.

Világbotrány indul. Manipuláció-e a H1N1 járvány? Az Európa Tanács vizsgálatot indít. Ehhez hasonló címekkel olvashatunk a világsajtó megbízható felületein elérhető adatokat egy olyan világméretű akcióról, amelynek alapján hazai vonatkozásban az egészségügyi tájékoztatási jog és az önrendelkezési jog megsértése, a foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés, valamint a többek között hamis statisztikai adatszolgáltatással is megvalósítható közbizalom elleni bűncselekmények súlyos aggálya miatt tett már 2009. október 1.-jén feljelentést az ABOSZ elnöke.

 

  
    A friss hírek alapján feljelentés-kiegészítést nyújtott be a Fővárosi Főügyészséghez, melyben közli azokat a legfontosabb hazai és külföldi sajtófelületeket, amelyek már részt vettek a döbbenetes összesküvéseket felvető botrány nyilvánosságra hozatalában.

Vannak, akik a háború utáni történelem egyik legnagyobb kommunikációs manipulációját felvetve írnak az eseménysorról, melynek alapján az EU Parlament Egészségügyi Bizottsága egyhangúlag határozatot fogadott el egy 2010 januárjában indítandó vizsgálatról.
Milliók élete számára halaszthatatlan a gyógyszeripar és a tudósok, valamint a nemzetközi egészségügyi szervezetek sajátos kapcsolódásainak átvilágítása.

A PACE (az Európa Tanács Parlamenti Taggyűlése) Egészségügyi Bizottságának elnöke, Dr. Wolfgang Wodarg nyilatkozatában bírálta a gyógyszeriparnak a tudósokra és a nemzetközi hivatalnokokra is kiható befolyását, azt állítva, hogy több millió embert szükségtelenül tettek ki a hiányosan tesztelt oltások kockázatának, pedig ez az influenza sokkal kevésbé káros, mint minden korábbi járvány.

Ugyanakkor a H1N1 oltás kapcsán elterjesztett információk a kormányokat és az embereket olyan döntési helyzetbe hozták, amelyek óriási kiadásokhoz vezettek.
A tüdő- és a környezet okozta betegségek specialistája, járványügyi szakember, a WHO jelenlegi sertésinfluenza járvány elleni kampányát egyenesen az évszázad egyik legnagyobb botrányának nevezte.

Bővebben:
http://www.mok.hu/hirek.aspx?nid=11914#11914
http://holahatar.uw.hu/articles.php?article_id=37
http://www.abosz.hu/idoszerukerdesek.html#hamis
Továbbiak (angolul és németül):
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16667
http://www.wodarg.de/english/2948146.html
http://www.wodarg.de/index.html

A mindenkori hatalom egyik legismertebb népbutító szlogenje: Csak nem hisz az összeesküvés-elméletekben?

Ezzel szemben a tény: Összeesküvések voltak, vannak és lesznek is, amíg a világ (ilyen) világ!

Aki nem hisz az összeesküvések létében, és elhiszi a mindenkori hatalom népbutító hazugságait, az elsők között válik a legszennyesebb célok kiszolgáltatott áldozatává.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük