A WIZZ AIR ÚJ BUDAPEST-SZÓFIA ÚTVONALAT INDÍT

A Wizz Air bejelentette, hogy november 1-től új útvonalat indít Budapest és Szófia között. A magyar és a bolgár főváros közötti járat heti három nap közlekedik majd, a jegyek már elérhetők a www.wizzair.com honlapon 39,99 leva/5990 forint (€19.99) kezdőáron.

A Wizz Air bejelentette, hogy november 1-től új útvonalat indít Budapest és Szófia között. A magyar és a bolgár főváros közötti járat heti három nap közlekedik majd, a jegyek már elérhetők a www.wizzair.com honlapon 39,99 leva/5990 forint (€19.99) kezdőáron.

Az új útvonalakkal a Wizz Air Budapestről jelenleg 23 ország 48 célállomására, Szófiából pedig 15 ország 29 úticéljára kínál alacsony viteldíjú járatokat. Ezenkívül, a növekvő utasszám kiszolgálása érdekében a Wizz Air mindkét városban bővíti bázisflottáját. Szófiába márciusban érkezik a hatodik bázisgép, míg a budapesti flotta a nyár folyamán bővül majd 10 repülőgépre.

Teljes hálózatát tekintve a Wizz Air 22 százalékkal, a 2014-es 15,8 millióról 19,2 millióra növelte utasainak számát 2015-ben. Bulgáriában az utasok száma 2015-ben elérte az 1,36 milliót, Magyarország két bázisrepülőterén, Budapesten és Debrecenben 2,9 millió utas fordult meg.

A Szófiából nemrég bejelentett új útvonalak között található Köln, Nápoly, Bari, Genf, München Memmingen, Alicante, Hamburg/Lübeck, Bristol, Oslo és Birmingham. A Budapestről elérhető, nemrég bejelentett útvonalak között található Reykjavík, Glasgow, Liverpool, Ibiza, Karlsruhe/Baden-Baden, Baku és Nizza.  A Wizz Air emellett az Európa-bajnokságon szereplő magyar futballválogatott szurkolói számára három különjáratot is bejelentett júniusra: Budapestről Bordeaux-ba, Lyonba és Marseille-be indulnak repülőgépek. 

2015-ben elért sikereiért a Wizz Air nemrég elnyerte az Air Transport World magazintól az „Év Diszkont Légitársasága" címet.

A WIZZ AIR ÚJ ÚTVONALA BUDAPESTRŐL:

 

Desztináció

Napok

Indulás

Viteldíjak*

Szófia

kedd, csütörtök, szombat

november 1

39,99 BGN

5990 HUF

19,99 EUR

 

„Nagy izgalommal ajánljuk új, Szófiát és Budapestet összekötő útvonalunkat azon ügyfeleinknek, akik alacsony viteldíjú, közvetlen összeköttetést keresnek üzleti vagy szabadidős utazás, vagy családi látogatás céljából a térségben. Magyarországon és Bulgáriában is, de egész Európa-szerte egyre több ember választja a WIZZ-t nagyon alacsony viteldíjainknak, bővülő útvonalhálózatunknak és barátságos, profi fedélzeti szolgáltatásainknak köszönhetően" – mondta Vásárhelyi Gábor, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük