A lengyel Business Traveller magazin olvasói döntöttek a Wizz Air mellett.

 

A lengyel Business Traveller magazin olvasói döntöttek a Wizz Air mellett.

 

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága elnyerte a lengyel Business Traveller magazin "Legjobb diszkont légitársaság" díját.

A díjat a magazin olvasóinak szavazatai alapján ítélik oda, ők választották meg a Wizz Airt 2013 „Legjobb diszkont légitársaságának", ezzel elismerve a légitársaság erőfeszítéseit, hogy mindig a legjobb minőségű szolgáltatást és alacsony viteldíjakat kínáljon.

A Wizz Air már majdnem tíz éve dolgozik azért, hogy még kényelmesebbé tegye a szabadidős és üzleti utazók utazását egyaránt.

 

„Nagyon köszönjük a Business Traveller olvasóinak, hogy a Wizz Airt választották 2013 legjobb diszkont légitársaságának" – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „Ez a díj és a számok is azt bizonyítják, hogy a lengyel utasok elismerik munkánkat, hiszen az évek során több mint 30 millió lengyel utas választotta a Wizz Airt – majdnem annyian, mint az ország teljes lakossága. Idén számos új útvonallal bővült a lengyelországi útvonalhálózatunk is. Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kiváló minőségű szolgáltatást biztosítsunk minden utasunk számára. Lengyelország szeret minket, hiszen az olvasók minket választottak a legjobb diszkont légitársaságnak, és mi is szeretjük Lengyelországot" – tette hozzá Daniel de Carvalho.

 

A Wizz Air diszkont légitársaság, (Forrás: Innovata, a menetrendszerinti járatok ülőhely-kapacitása alapján, egy év alatt 2013. március 1-jével bezárólag (2013-as pénzügyi év) illetve hat hónap alatt 2013. szeptember 30-ával bezárólag (2014-es pénzügyi év első félév). Közép- és Kelet-Európa régiója Albániából, Bosznia-Hercegovinából, Bulgáriából, Csehországból, Észtországból, Fehéroroszországból, Horvátországból, Koszovóból, Lengyelországból, Lettországból, Litvániából, Macedóniából, Magyarországból, Moldovából, Montenegróból, Oroszországból, Romániából, Szerbiából, Szlovákiából, Szlovéniából és Ukrajnából áll.) 45 darab A320 Airbus-ból álló flottát üzemeltet 19 állomásról, több mint 280 útvonalon, 90 desztinációval, 35 országba.

 

A Wizz Airnél 1700 szakember biztosítja a szolgáltatást és a diszkont árakat, aminek köszönhetően 2012-ben több mint 12 millió utas választotta a légitársaságot.

A légitársaság minden útvonalán 180 férőhelyes Airbus A320 repülőgépekkel repül.

 

Twitter: @wizzair

http://wizzair.com

http://businesstraveller.pl

 

Lantai József