2022.augusztus.08. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Paramount Channelen is tombol a szünidei vakáció

2 perc olvasás

tigris.jpgZseniális animációs produkciókkal kedveskedik a gyerekeknek a mozis csatorna. Ez a nyár is felejthetetlennek ígérkezik a Paramount Channel nézői számára!

 

A mozis csatorna az iskolai szünetben a fiatalabb generációkra is gondol: műsorkínálatában július második felében számos remek animációs produkció szerepel. De nemcsak a kisebbek, a felnőttek is kedvükre szórakozhatnak, többek között olyan sikerprodukciókkal, mint a Nemo nyomában, a Cápamese, a Mackótestvér 2.

 

Júliusban a közönségsikereket arató hollywoodi filmek mellett az animációs produkcióknak is kiemelt szerep jut a Paramount Channelen. A sort az 1997-es Anasztázia nyitja, amely a tragikus sorsú orosz cári család, a Romanovok egyik leghíresebb tagjának legendáját dolgozza fel fiktív elemekkel tarkítva. Egyik mellékszereplője Bartek, a mindig vicces szituációkba keveredő albínó denevér, akinek kalandjaiból később saját animációs filmkészült (Bartek, a varázslatos), amit szintén láthatunk a csatornán.

 

Az évek során a kultikus alkotások sorába emelkedett Cápamese a 2004-es bemutatójakor már a debütáló hétvégén világszerte kasszasikert aratott a mozikban. Ez nem is csoda, hiszen olyan hollywoodi nagyágyúk kölcsönözték a hangjukat a tengerben élő, humoros figuráknak, mint Angelina Jolie (Lola), Renée Zellweger (Angie), Robert De Niro (Don Lino), Will Smith (Oszkár), Jack Black (Lenny) és végül, de nem utolsó sorban a Tégla rendezője, Martin Scorsese (Sykes).

 

A Mackótestvér 2. Kenai, a medveboccsá változott indián kisfiú történetét mutatja be. A két Oscar-díjjal, számos más elismeréssel és jelöléssel büszkélkedhető Némó nyomában egy izgalmas, ám veszélyekkel teli víz alatti világot tár elénk. A Tigris színre lép pedig a Százholdas Pagony lakói, Micimackó, Malacka, Róbert Gida, Füles, na és persze Tigris kalandjait meséli el. Zárásként Horton, a jószívű elefánt magával ragadó történetével is találkozhatnak a nézők a csatorna kínálatában.

 

Animációs filmek a Paramount Channelen júliusban:


• július 17. 19.15 – Cápamese

• július 19. 17.30 – Mackótestvér 2.

• július 21. 13.00 – Bartek, a varázslatos

• július 22. 20.00 – Nemo nyomában

• július 28. 11.20 – Tigris színre lép

• július 28. 13.10 – Horton

 

http://www.paramountchannel.hu

http://www.paramountchannel.hu/tv-musor

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.