2023.december.11. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Valentin-nap „angyalai” így élik meg a szerelmesek ünnepét

2 perc olvasás

valent_1.jpgÖsszebújó szerelmespárok andalognak mindenhol, piros szívekben úszik az egész város, február 14-én világszerte a szerelmet ünnepeljük. De hogyan is néz ki ez a nap a „pult” másik oldaláról?

 

A GLAMOUR Women of the Year vállalkozó kategóriájának jelöltjei, Wossala Rozina étteremtulajdonos, Szalai Dori, a Chez Dodo macaronok megálmodója, valamint Muszula Tímea, a Laura Virág alapítója meséltek arról, hogyan zajlik náluk a Valentin-nap.

 

Wossala Rozina éttermeiben sokan megfordulnak, hogy ott romantikázzanak, és ő maga is alapvetően romantikus típusnak tartja magát. A jelentősebb alkalmakra mindig látványos vacsorával készül, és azt is elárulta, hogy szerinte milyen a tökéletes Valentin-napi menü: „Egy különleges kagylós fogást tartalmaz és az este végét egy gazdagon csokis édesség zárja. Egy fondant vagy egy láva torta mindenképpen a menü részét kell, hogy képezze szerintem.” 

 

Szalai Dórához, vagy ahogy a macaron kedvelők ismerhetik, Dodo-hoz jogosan társíthatjuk a legromantikusabb desszerteket, aki mint mindig, most is limitált kiadású finomsággal készül az ünnepre, sőt macaronos lánykérésnek is volt már szemtanúja.

„Nagyon sok férfi vásárol ilyenkor nálunk, és többségük kicsit tanácstalanul áll a pult előtt, ilyenkor a kolléganőimet szokták faggatni, hogy a lányok milyen ízű macaronakat szeretnek, nagyon aranyosak ezek a jelenetek. Egyszer pedig még egy lánykérés is volt nálunk, akkor macaronokra volt ráírva a nagy kérdés” – mesélte Dóri.

 

Muszula Timiénél is a munkáról szól február 14-e, sőt már az azt megelőző időszak is. „A munkámból adódóan már hetekkel korábban készülünk a Valentin-napra. Ilyenkor különösen szerelmes hangulatban vagyok, hiszen tele van az üzlet romantikusabbnál romantikusabb ajándékokkal. Mivel ezen a napon egész nap az üzletben vagyok, így nálunk az ünneplés másnapra marad.”

 

Rozina, Timi és Dóri, három tehetséges és sikeres nő, akik munkájukkal hozzájárulnak az igazán romantikus hangulathoz, emellett pedig közös bennük az is, hogy mindhárman jelöltek a GLAMOUR Women of the Yearen.

 

A szavazók 2018. február 19-én éjfélig adhatják le voksaikat a jelöltekre.

 

http://woty.glamouronline.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.