2023.március.24. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A WIZZ AIR ÚJ JÁRATOT INDÍT BUDAPESTRŐL EILATBA

3 perc olvasás

image15_8.jpgA Wizz Air új izgalmas szabadidős járatot indít Budapestről Eilatba. Izrael legdélebbi városa, Eilat népszerű nyaralóhely a Vörös-tenger északi partján. Az ide látogatók élvezhetik a város gyönyörű strandjait, a csodálatos korallzátonyok látványát, a pezsgő éjszakai életet és a környék lenyűgöző sivatagi tájait.

A Wizz Air második útvonala Budapest és Izrael között 2018. november 9-én indul. A szezonális járat hetente kétszer, hétfőn és pénteken közlekedik majd, így menetrendje tökéletes akár egy napsütéses hétvégi kiruccanáshoz, de hosszabb tengerparti nyaraláshoz is. Az utazni vágyók mától lefoglalhatják jegyeiket a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobil applikáción keresztül akár 6090* forinttól.

2018 első hét hónapjában a Wizz Air több mint 2 900 000 utast szállított alacsony viteldíjas magyarországi járatain, ami 20%-kal több, mint az előző év hasonló időszakában. Megerősítve hazai elkötelezettségét, a légitársaság két új repülőgéppel bővítette budapesti bázisát, decemberben újabb Airbus A320 típusú repülőgéppel növeli debreceni flottáját, és idén már 8 új útvonalat indított magyarországi hálózatából. A WIZZ Budapestről és Debrecenből már 82 útvonalon repül 31 országba, több mint 3300** helyi munkahelyet támogatva a légiközlekedésben és szállításban, a vendéglátóiparban és a turizmusban. A légitársaság 2019-ben 6 000 000 ülőhelyet kínál a magyar utazóknak, ami 5%-kal több, mint az előző évben.

A mai bejelentéssel együtt a WIZZ több mint 125 új útvonalat indít 2018-ban, a meglévő útvonalakon pedig hetente több mint 700-zal növeli az indulások számát 44 országot átfogó széles és változatos hálózatában. A WIZZ folytatja növekedését Európában és a kontinensen túl, a lehető legalacsonyabb viteldíjakkal stimulálva a légiközlekedést, miközben utazói bizalmát és hűségét a kiváló értékű utazási élménnyel szolgálja meg. A Wizz Air minden közösségben, ahol tevékenykedik, jelentősen hozzájárul a helyi gazdaság növekedéséhez, és továbbra is stimulálja a munkaerőpiacot a légiközlekedéshez kapcsolódó iparágakban, a helyi turizmusban és vendéglátóiparban.

 

A WIZZ AIR ÚJ ÚTVONALA

 

Útvonal:

Indulási napok

Járatindulás

Viteldíj*

Budapest – Eilat

hétfő, péntek

2018. november 9.

6090 Ft-tól

 

 

Radó András, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere elmondta:

“Örömmel jelentjük be második járatunkat Budapestről Izraelbe, a napfényes Eilatba, ami a magyar utazók számára izgalmas új szabadidős úti célt kínál a Vörös-tenger partján. Idei erőteljes növekedésünk folytatásaként igyekszünk a lehető legalacsonyabb áron magas színvonalú kiszolgálást nyújtani ügyfeleinknek az egyre változatosabb WIZZ hálózaton belül. Azt javasoljuk utasainknak, hogy használják ki a péntekenként és hétfőnként közlekedő új járat kényelmes menetrendjét, és foglaljanak le egy hétvégi tengerparti nyaralást legalacsonyabb viteldíjainkon a wizzair.com oldalon!”

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.