Adományozó fülkeAdományozó fülke

2013. márciusban és árpilisban az árva vagy családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekek fejlődését segítő S.O.S Gyermekfalu Magyarországi Alapítványát támogatják a Telekom hello holnap! Adományvonalát hívók.  

Adományozó fülkeAdományozó fülke

2013. márciusban és árpilisban az árva vagy családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekek fejlődését segítő S.O.S Gyermekfalu Magyarországi Alapítványát támogatják a Telekom hello holnap! Adományvonalát hívók.  

 

A gyermekkor meghatározza az ember egész életét. Ma Magyarországon minden második gyermek nélkülöz valamilyen szempontból, s közülük sokan a saját szüleik gondoskodása nélkül élnek. Ahhoz azonban, hogy kiegyensúlyozott, boldog felnőtté váljanak, a családi közösség nélkülözhetetlen. 

 

Az S.O.S Gyermekfalvak azért jöttek létre, hogy szerető otthont nyújtsanak azoknak a gyerekeknek, akik különböző okok miatt nem élhetnek a vér szerinti családjukban. Az alapítvány által fenntartott hivatalos nevelőszülői hálózat közel 400 gyermek számára gondoskodik arról, hogy biztonságban, tiszteletben nőjenek fel és kiegyensúlyozott, boldog felnőttekké váljanak.

Az alapítvány a nevelőszülőknek rendszeres képzést biztosít, valamint az intézmények a szükségleteknek megfelelően alkalmaznak további szakértő munkatársakat, mint a nyelvtanár, logopédus, fejlesztő pedagógus, pszichológus, szabadidős programvezetők.

 

„Lépj túl a múlton, fejlődj boldogan és egészségesen!" – az alapítvány programjának mottója. A program három, a gyermekek fejlődését célzó elemet foglal magába: a fizikai és pszichológiai terápiákat, a készségfejlesztést valamint a nevelőanyák továbbképzését. A komplex megközelítés lehetőséget nyújt arra, hogy a traumákkal gyötrődő gyermekek a terápia során leküzdjék hátrányukat és egyenlő eséllyel indulhassanak az életben.

Ezt a programot támogatják márciusban és áprilisban a Telekom adományvonalát hívók.

 

A hello holnap! Adományvonal a 13688-as számon érhető el. A hívószám a Magyar Telekom vezetékes és mobiltelefon hálózatából is hívható. A hívás és az sms-küldés díja egyaránt 100 forint, amely összeg áfa-mentes és teljes egészében átadásra kerül a kedvezményezett szervezet részére (Domino felöltőkártyával kezdeményezett hívások kivételével, ahol a 27%-os áfa levonásra kerül).

A 2013. március 1. – április 30. között az adományvonalon és az adományfülkékben kezdeményezett hívások díja a hívók adományaként teljes egészében az S.O.S. Gyermekfalu magyarországi alapítványának munkáját segíti.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük