2024.február.23. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Állásinterjú

2 perc olvasás

állásinterjú

Furcsa hirdetés jelent meg a rangos hetilapban. „Elfoglalt üzletember külföldi tárgyalásaihoz keres asszisztenst. Kérem jelentkezését annak a 24-28 év közötti vonzóan csinos, ápolt, jó kommunikációs készséggel rendelkező lánynak, aki perfekt angoltudással, gépkocsivezetői jogosítvánnyal rendelkezik és útjaimon éjjel-nappal a rendelkezésemre áll. Fizetés megegyezés szerint. Jelentkezéseket életrajzzal és egész alakos fényképpel várom. ”

A beérkezett anyagok közül Beatrix bizonyult a legmegfelelőbbnek. A megbeszélt időpontban jelentkezett is az állásinterjúra.

– Foglaljon helyet Beatrix, maga még csinosabb, mint a fényképen.

– Köszönöm.

– Volt már modell?

– Húszévesen részt vettem a füredi Anna-bálon és első udvarhölgy lettem.

– Nem is csodálom. Megfelel a feltéteknek?

– A bölcsész karon végeztem angol-francia szakon, szinkrontolmács képesítésem is van.

– Zavarja a szivarfüst?

– Egyáltalán nem, édesapám is szivarozott régen.

– Akkor rövidem összefoglalom az ajánlatomat. Ha üzleti tárgyalásra megyek külföldre, velem utazik. Egy lakosztályban alszunk, úgy viselkedik, mintha egy pár lennénk. Persze nem a valóságban. Ha egyik ügyfelemmel vacsorázunk, félreérthetetlenül úgy tesz, mint egy szerelmes lány. A pillantásával, mozdulataival, nem kell bővebben magyaráznom. Minden költséget én fedezek. Olyan ruhákat vesz magának, amilyenek csak akar, a saját tulajdona lesz. Fizetése 3.000 euró havonta.

– Csodás ajánlat, de valamit el kell mondanom. Én tisztességes lány vagyok, a szüleim vallásosan neveltek, vőlegényem van akivel egyszer majd családot alapítunk. Szóval szó sem lehet arról…………….tudja miről?

– Megígérem, semmi mást nem akarok magától, még kísérletet sem teszek ilyesmire.

– De mégis, ha egy pezsgős vacsora után visszamegyünk az apartmanba, lezuhanyozom, pizsamát veszek……… Mi van akkor, ha a szesz a fejébe száll és erőszakoskodni kezd?

– Őszinte leszek. Bennem extra nagy önuralom és akaraterő van. Ezek a tulajdonságok egy három évvel ezelőtt történt súlyos autóbalesetben alakultak ki. Sérülésemből kigyógyítottak, de mellékhatása életem végéig fennmarad.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.