1.A VOSZ, a Széchenyi Kártya Klub és a Vodafone együttműködési megállapodást kötött azért, hogy a Széchenyi Kártya Klub- és a VOSZ tagjai a legmodernebb telekommunikációs szolgáltatásokat a piacon elérhetőnél kedvezőbb áron vehessék igénybe.

 

 1.A VOSZ, a Széchenyi Kártya Klub és a Vodafone együttműködési megállapodást kötött azért, hogy a Széchenyi Kártya Klub- és a VOSZ tagjai a legmodernebb telekommunikációs szolgáltatásokat a piacon elérhetőnél kedvezőbb áron vehessék igénybe.

 

Ma már kínálati helyzet van Magyarországon mobil távközlésben. Igy nem csoda, hogy a kisebb piaci részesedéssel rendelkező Vodafone adott jobb ajánlatot mint a másik két szolgáltató a VOSZ felkérésére.

Demján SándorDemján SándorMint Demján Sándor a VOSZ részéről elmondta: a hatalom részéről a magyar vállalkozók igéretektől eltekintve semmire sem számíthatnak. Csak akkor élhetik túl a elenlegi gazdaságpoltikai gyakorlatot, ha a közös érdekek mellett as multik és a kisvállalkozók összefognak. Erre pedig éppen az érdekképviselt ad lehetőséget, hiszen egyrészt ez a feladarta, másrészt tagjai miatt már jelentős piaci erőnek számít. Olyannak, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni. Még egy multinak sem.

Mint elmondotta: a vállalkozók életét nem csak az adók és a behajtási gyakorlat teszi pokolla, hanem a lopakodo sunyi adók, amelyek alkalmat adnak büntetésre. Tehát a vállalkozónak, ha élni akar el kell mozdulnia saját érdekei mentén, feldava az eddigi kényelmességét. Márpesdig a magyar ember eddig mcsak panaszkodásra és a nem mozdulásra volt hajlamos. A Vodafone után most a többi kikerülhetelen szolgáltatásra keresnek hasonló megoldást: a bankra, a nagykereskedelemre és szolgáltatásokra, a biztosításokra. Erre, mármint az alkura ott a VOSZ, és a garancia, hogy ha megfelelően kedvező ajánlat van, akkor meg ott a tagság. Félreértés ne essék, ez a multi részéről nem jótékonykodás. Üzlet. Azert hogy piacot nyerjen vagy hogy növelje piaci részesedését. Ezért pedig a hasznából enged át egy egyre jelentősebb részt. Ez pedig a vállalkozásokat segíti megtakarításhoz, mégpedig nagyon jelentőshöz.

Beck GyörgyBeck GyörgyBeck György, aki mint a Vodafone Magyarország vezérigazgatója cége részéről szentesitette a hosszú alku folyamat után létrejött megűállapodást azt emelte ki, hogy a  Vodafone elsőrendű fontosságúnak tekinti a magyar gazdaság fejlődésében élen járó, innovatív vállalkozások szerepét. Ezért egy megfizethető, egyszerű, áttekinthető, a gazdasági szektor igényeit figyelembe vevő szolgáltatási csomagot dolgozott ki a Széchenyi Kártya Klub és a VOSZ tagjai számára.  A tagok így a piaci áraknál kedvezőbb feltételekkel juthatnak kötöttségtől mentes, modern mobil Internet-, tartalom- és hangszolgáltatásokhoz.  

Az együttműködés során a Vodafone üzleti csomagokban kínált másodperc alapú számlázása, és az egy havidíjat lehetővé tevő „osztható havidíj" szolgáltatás is elérhető lesz. A perc- és SMS-díjak minden mobil hálózatba történő hívás és üzenetküldés esetén mind csúcsidőben, mind csúcsidőn kívül, egységesek.

A sajtótájékoztató terme zsúfolásig megteltA sajtótájékoztató terme zsúfolásig megteltA csatlakozó tagok számára szintén rendelkezésre áll a Vodafone egyedülálló fix tarifás szélessávú mobil Internetes ajánlata, ami egyébként a világcég bármely ügyfele számára korlátlan adatforgalmat (normál használat mellett. Ez a normál használat a Vodafone értelmezésében a Bit torrent protokoll használatának teljes tilalmát jelenti. Ezért meg kell mindifg fontolni, hogy mire akarjuk használni az internet kapcsolatot, látszólagos korlátlan volta ellenére ez nagyon is korlátos) és 3 napos visszavásárlási garanciát jelent.

„Olyan korszakot élünk, amikor mindenkinek végig kell gondolnia, hogyan optimalizálja költségeit. Az üzlet része ma a modern technológia, amely arra való, hogy az embert a leghatékonyabban szolgálja. A Vodafone feladata, hogy megfizethető, kiszámítható kommunikációs partnere legyen a hazai vállalkozásoknak." – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

„A magyar gazdaság keresi azokat a fejlődési utakat, amelyek erőssé és versenyképessé tehetik. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy a magyar vállalkozások egyre modernebbé és gyorsabbá váljanak. Ehhez szükséges olyan társak segítsége, akik hajlandóak a hazai vállalkozásokat partnernek és nem csak piacnak tekinteni a kölcsönös stratégiai fejlődés reményében." – mondta Demján Sándor, a VOSZ ügyvezető elnöke.

A Vodafone ajánlata Széchenyi Kártyával, illetve VOSZ igazolással bármely értékesítési pontban igénybe vehető. Ugyanakkor a Széchenyi Kártya Klub honlapján regisztrált tagok a weboldalon keresztül is jelezhetik érdeklődési szándékukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük