www.angyalokerdeje.huwww.angyalokerdeje.hu

Az Angyalok Erdeje a köz- és magánszféra közös, a szeretet ünnepére épülő kezdeményezése.

 www.angyalokerdeje.huwww.angyalokerdeje.hu

Az Angyalok Erdeje a köz- és magánszféra közös, a szeretet ünnepére épülő kezdeményezése.

A rendezvény keretében vállalkozások „fogadhatnak örökbe" karácsonyfákat, hogy így népszerűsítsenek, támogassanak egy-egy alapítványt, jótékony szervezetet, közösséget, kórházat, templomot, iskolát, személyt vagy családot. Az ide látogatók ingyenes kulturális eseményeken, koncerteken vehetnek részt, és „jótékonysági verseny" keretében sms-ben szavazhatnak a számukra legvonzóbb ügyekre.

Hogyan és kinek lehet karácsonyfája? A budapesti Felvonulási téren felállított 500 karácsonyfát és a hozzátartozó prezentációs helyet Magyarországon működő vállalkozások vásárolhatják meg és díszíthetik fel, azzal a feltétellel, hogy pártfogásukba kell venniük egy rászoruló ügyet, amely így a figyelem középpontjába kerül. A patrónus 115.000 + ÁFA összegért kap meg egy karácsonyfát (ez az összeg tartalmazza a bérleti díjat, az energia- és egyéb költségeket).

A jótékonysági verseny: Az Angyalok Erdejének látogatói sms-szavazatot adhatnak le a szerintük támogatásra érdemes ügyekre. A felállított karácsonyfák előtti téren lehetőség van a karitatív téma fényképes és tartalmi népszerűsítésére, a pártfogó vállalkozás bemutatására, és itt lesz megadva az az emelt díjas sms szám is, amelyre szavazva a látogatók támogathatják az adott ügyet. A beérkező sms szavazatok díja a jótékony kezdeményezés bankszámláját gyarapítja, a legtöbb szavazatot kapó ügy pedig 5 millió forintos fődíjban részesül.

Az első fecskék: A kezdeményezéshez sikerült megnyerni olyan ismert személyiségeket, mint Csepregi Éva, Rubint Réka, és Zsédenyi Adrienn. Már jelentkezett az első cég is (Porsche Hungária), hogy fát állítson az Angyalok Erdejében, és így hívja fel a közvélemény figyelmét az általa támogatott jótékony kezdeményezésre. Emellett több nagyobb cég is jelezte szándékát, hogy szeretne karácsonyfát állítani, hogy ezáltal az általa fontosnak tartott és támogatott ügyre felhívja a figyelmet.

A rendezvényről, a résztvevő cégekről, a támogatott karitatív ügyekről, a karácsonyfák állításával, valamint a programokkal, és egyéb technikai részletekkel kapcsolatos információkról bővebben itt olvashat: http://www.angyalokerdeje.hu/.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük