A 2012. márciusban nyílt Libri Antikvárium könyvkínálata szeptembertől elérhető a Libri webáruházában, a www.libri.hu  oldalon is. A jelenleg több mint 10 000 darabos kínálat folyamatosan bővül és frissül.

A 2012. márciusban nyílt Libri Antikvárium könyvkínálata szeptembertől elérhető a Libri webáruházában, a www.libri.hu  oldalon is. A jelenleg több mint 10 000 darabos kínálat folyamatosan bővül és frissül.

A Libri törzsvásárlói és az érdeklődök a már megszokott szolgáltatásokat vehetik igénybe az antikvár könyvek rendelésénél is, azaz használhatják a kedvezményt nyújtó Libri törzsvásárlói kártyájukat, illetve a Libri ajándékkártyát is.

 A rendelés átvételénél a vásárlók rendelkezésére áll Budapesten, a Ferenciek tere közelében lévő Libri Antikvárium (1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 4.), valamint a futárszolgálatos kézbesítés, a Pick Pack pontokon történő átvétel, illetve a Libri 33 könyvesboltja.

 Kovács Péter, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. igazgatója elmondta:„Az antikvárium nyitásával elsődleges célunk, hogy a Libri könyvszerető vásárlói minél teljesebb kínálatot kaphassanak a több száz éves magyar könyvkiadásból. Az antikváriumunk bolti és immár online kínálatában is elérhető könyvek döntő része könyvesbolti forgalomban már nem kapható kötet. Ezek hitünk szerint jól kiegészítik a már megszokott újkönyves kínálatot."

 Az online antikvár kínálatba felkerült számos bibliofil kötet és könyvrégiség is: irodalmi első kiadások, dedikált példányok, 100 évnél is idősebb könyvek. Erősnek mondható az idegen nyelvű kínálat, főként az angol és német nyelvű kötetek tekintetében. A Libri Antikvárium munkatársai a könyvek rögzítésekor az alapvető bibliográfiai adatok mellett számos pluszinformációt is feltüntetnek az adatlapokon.

 „Bár a bővebb információk feltüntetése az egyes köteteknél több munkaidőt is vesz igénybe, de mint a Libri antikváriuma, szeretnénk az online érkező vevőinknek a legteljesebb és legpontosabb információkat nyújtani könyveinkről. Ezért az alapvető adatokon túlmenően minden kötetről egyedi fényképet, fényképeket készítünk, feltüntetjük a pontos méretüket, illetve szöveges állapotleírást és ismertetőt is adunk a legtöbb kötetről." – mondta Fischer Tamás, az antikvárium ügyvezetője adatrögzítési irányelveikről.

 A Libri Antikvárium Kft. a Libri Könyvkereskedelmi Kft. 2011 telén alakult leányvállalata. A cég ügyvezetője Fischer Tamás.

 Az üzlet az V. kerületben, a Kossuth Lajos u. 4. szám alatt található. Munkanapokon 10 és 18 óra között, szombaton 10 és 14 óra között fogadja a könyvbarát érdeklődőket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük