2024.július.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Antikvár könyvek a Libri Online Könyvbirodalomban

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64477"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image9_61.preview.jpg" border="0" width="213" height="104" /></a></span>A 2012. márciusban nyílt Libri Antikvárium könyvkínálata szeptembertől elérhető a Libri webáruházában, a <a href="http://www.libri.hu/">www.libri.hu</a>  oldalon is. A jelenleg több mint 10 000 darabos kínálat folyamatosan bővül és frissül.

image9 61.previewA 2012. márciusban nyílt Libri Antikvárium könyvkínálata szeptembertől elérhető a Libri webáruházában, a www.libri.hu  oldalon is. A jelenleg több mint 10 000 darabos kínálat folyamatosan bővül és frissül.

image9 61.previewA 2012. márciusban nyílt Libri Antikvárium könyvkínálata szeptembertől elérhető a Libri webáruházában, a www.libri.hu  oldalon is. A jelenleg több mint 10 000 darabos kínálat folyamatosan bővül és frissül.

A Libri törzsvásárlói és az érdeklődök a már megszokott szolgáltatásokat vehetik igénybe az antikvár könyvek rendelésénél is, azaz használhatják a kedvezményt nyújtó Libri törzsvásárlói kártyájukat, illetve a Libri ajándékkártyát is.

 A rendelés átvételénél a vásárlók rendelkezésére áll Budapesten, a Ferenciek tere közelében lévő Libri Antikvárium (1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 4.), valamint a futárszolgálatos kézbesítés, a Pick Pack pontokon történő átvétel, illetve a Libri 33 könyvesboltja.

 Kovács Péter, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. igazgatója elmondta:„Az antikvárium nyitásával elsődleges célunk, hogy a Libri könyvszerető vásárlói minél teljesebb kínálatot kaphassanak a több száz éves magyar könyvkiadásból. Az antikváriumunk bolti és immár online kínálatában is elérhető könyvek döntő része könyvesbolti forgalomban már nem kapható kötet. Ezek hitünk szerint jól kiegészítik a már megszokott újkönyves kínálatot."

 Az online antikvár kínálatba felkerült számos bibliofil kötet és könyvrégiség is: irodalmi első kiadások, dedikált példányok, 100 évnél is idősebb könyvek. Erősnek mondható az idegen nyelvű kínálat, főként az angol és német nyelvű kötetek tekintetében. A Libri Antikvárium munkatársai a könyvek rögzítésekor az alapvető bibliográfiai adatok mellett számos pluszinformációt is feltüntetnek az adatlapokon.

 „Bár a bővebb információk feltüntetése az egyes köteteknél több munkaidőt is vesz igénybe, de mint a Libri antikváriuma, szeretnénk az online érkező vevőinknek a legteljesebb és legpontosabb információkat nyújtani könyveinkről. Ezért az alapvető adatokon túlmenően minden kötetről egyedi fényképet, fényképeket készítünk, feltüntetjük a pontos méretüket, illetve szöveges állapotleírást és ismertetőt is adunk a legtöbb kötetről." – mondta Fischer Tamás, az antikvárium ügyvezetője adatrögzítési irányelveikről.

 A Libri Antikvárium Kft. a Libri Könyvkereskedelmi Kft. 2011 telén alakult leányvállalata. A cég ügyvezetője Fischer Tamás.

 Az üzlet az V. kerületben, a Kossuth Lajos u. 4. szám alatt található. Munkanapokon 10 és 18 óra között, szombaton 10 és 14 óra között fogadja a könyvbarát érdeklődőket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.