2015. első napján kerül mozikba a Torontó Nemzetközi Filmfesztiválon debütált Apropó szerelem (Words and Pictures) amerikai romantikus vígjáték a Cinetel Kft. forgalmazásában.

 

2015. első napján kerül mozikba a Torontó Nemzetközi Filmfesztiválon debütált Apropó szerelem (Words and Pictures) amerikai romantikus vígjáték a Cinetel Kft. forgalmazásában.

 

A Roxanne és az I.Q. – A szerelem relatív rendezője, Fred Schepisi a sármos Clive Owen (Anyátlanok, Közelebb) és a gyönyörű Juliette Binoche (Csokoládé, Az angol beteg) főszereplésével készítette el legújabb romantikus vígjátékát.

A Torontó Nemzetközi Filmfesztiválon debütált Apropó szerelem minden képkockája és minden szava arról árulkodik, hogy életünk két legnagyobb mozgatórugója még mindig a művészet és a szerelem.

 

Jack Marcus (Clive Owen) és Dina Delsanto (Juliette Binoche) egykoron tehetséges művészek voltak, ám az idő nem nekik dolgozott. Mára a férfi tökéletes írói válságba süllyedt, míg a nőt egyre súlyosabb reumatológiai betegsége gátolja az ecsetvezetésben. Jelenleg így mindketten tanárként dolgoznak ugyanabban az iskolában, s még akár ki is alakulhatna közöttük valami…

Ha nem törne ki ehelyett a totális háború!

Jack zokon veszi, hogy Dina azt tanítja diákjainak, a szavak csapdába csalnak és hazudnak, s csak a képek képviselnek valódi értéket. A két tanár felsorakoztatja seregeit, a harcban pedig előbb-utóbb az iskola minden tanulójának és dolgozójának állást kell foglalnia.

Pedig már majdnem szerelem volt…

 

Szereplők: Clive Owen, Juliette Binoche,

Bruce Davison, Navid Negahban, Amy Brenneman, Valerie Tian

Forgatókönyv: Gerald Di Pego

Operatőr: Ian Baker

Producer: Curtis Burch, Gerald DiPego

Executive Producer: Nancy Rae Stone

Rendező: Fred Schepisi

 

2015. január 1-jétől a hazai mozikban.

 

https://www.youtube.com/watch?v=UA9YQVhGWJA

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük