Ünnepélyes keretek között osztották ki idén is a marketing Oscar-nak is nevezett EFFIE Díjakat a Nemzeti Színházban megrendezett gálaesten, ahol a Pöttyös GURU Arany minősítést kapott.

 

Ünnepélyes keretek között osztották ki idén is a marketing Oscar-nak is nevezett EFFIE Díjakat a Nemzeti Színházban megrendezett gálaesten, ahol a Pöttyös GURU Arany minősítést kapott.

A 2010-ben már kilencedik ízben rendezték meg 2010. október 8-án a marketingkommunikációs szakma legrangosabb, hatékony reklámozásról szóló versenyét, ahol a tavalyi év sikere után újra díjat nyert a Pöttyös, ezúttal a népszerű GURU bevezető kampánya érdemelte ki a nem tartós fogyasztási cikkek- étel kategóriában az Arany EFFIE-t.

A rangos díj célja az olyan hatékony reklámkampányok elismerése, amelyek az adott piaci környezetben ténylegesen beváltották a hozzájuk fűzött reményeket. A Pöttyös GURU viszont nem csak egyszerűen hozta a várt eredményeket, de több tekintetben jelentősen túl is szárnyalta azokat.

„A márka piaci részesedése már a termékbevezetés hónapjában minden várakozást felülmúlt, és azóta is a hűtött szeletes tejdesszert piac meghatározó szereplője. A márkaismertség tekintetében is hasonlóan kimagasló sikereket ért el a GURU, amely két hónappal a bevezetés után már 83%-os az ismertsége, és elmondható, hogy minden második ember kipróbálta már a testet öltött vágyat. A GURU kampányának és a Pöttyös márka innovációinak eredményességét jól mutatja, hogy a korábban csökkenő tendenciát mutató hűtött szeletes tejdesszert piac trendjét még a gazdaságilag kedvezőtlen időszak ellenére is sikerült megfordítanunk."- mondta Harangozó Barbara, a Pöttyös márka senior brand managere.

A FrieslandCampina fiatalos és minden tekintetben a vágyak és azok megtestesülése köré épült kampánya ATL oldalról a FRANK/ HPS Experience, Média Insight, Oditech, BTL oldalról pedig a HPS Experience, HD Group, Claybird Group, ÉKEZET Produkciós és Marketing Iroda és az OutSide Design Kft. munkáját dicséri.

Sikerüket a díj odaítélésével a reklámszakma is elismerte, ami az alkotók szakértelmén túl, a FrieslandCampina és ügynökségei közötti hatékony együttműködés bizonyítéka is. A Pöttyös GURU kétség kívül rakétaként robbant be a magyar piacra, és pillanatok alatt a vásárlók kedvence lett.

A http://www.pottyos.hu/ weboldalon számos érdekességet találhat még a Pöttyös GURU-val kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük