2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Árverezik a Magyar Szociális Fórum szervezőjének otthonát

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/15751"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/partabla.thumbnail.gif" border="0" alt="Amikor a jog jogtalanságba fordul..." title="Amikor a jog jogtalanságba fordul..." width="100" height="88" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Amikor a jog jogtalanságba fordul...</strong></span></span>    </p><p>Budaörsön csütörtökön délelőtt árverezni akarják <em>Kovács István, a Magyar Szociális Fórum szervezőjének</em> otthonát. Az MSZF mozgósítja az Otthonvédőket a család melletti kiállásra, és az árverezés meghiúsítására - tudatta a fórum kedden kiadott közleményében.

 Amikor a jog jogtalanságba fordul...Amikor a jog jogtalanságba fordul…   

Budaörsön csütörtökön délelőtt árverezni akarják Kovács István, a Magyar Szociális Fórum szervezőjének otthonát. Az MSZF mozgósítja az Otthonvédőket a család melletti kiállásra, és az árverezés meghiúsítására – tudatta a fórum kedden kiadott közleményében.

 Amikor a jog jogtalanságba fordul...Amikor a jog jogtalanságba fordul…   

Budaörsön csütörtökön délelőtt árverezni akarják Kovács István, a Magyar Szociális Fórum szervezőjének otthonát. Az MSZF mozgósítja az Otthonvédőket a család melletti kiállásra, és az árverezés meghiúsítására – tudatta a fórum kedden kiadott közleményében.

     Kovács István érdi otthonát Schmör Ákos végrehajtó irodája készül elárverezni Budaörsön a Budapesti út 121. alatt. Az árverést május 26-án egyszer már megkísérelték, de a civil összefogás elrettentette a részvételtől az esetleges licitálókat, és a Kovács család időt  nyert. Most újra kalapács alá kerülhet az ingatlan, ha nem sikerül megakadályozni az árverést. A licitálást 11 órára tűzték ki, a civileket 10 órára várják a helyszínre. Kovács István elmondta, hogy keresetet nyújtott be a bíróságon, mely tartalmazza azt a jogi megfogalmazást, hogy perfeljegyzést kér az ingatlanra, amíg ügyének bírósági elbírálása meg nem történik.

     Egy nappal Kovács Istvánék otthonának árverése előtt, szerdán reggel egy 90 éves asszonyt, 100 százalékosan rokkant fiát és a róluk gondoskodó kisebbik fiát akarják kilakoltatni székesfehérvári otthonukból. Az MSZF a Vincze család mellett is mozgósít. Élőlánccal akarják meghiúsítani a tervet. A segítőkész embereket reggel fél 8-ra várják a Selmeci utca 9. elé.

     Péntekre a Hitelkárosultak tiltakozó megmozdulást szerveznek a Bankszövetség elé, a budapesti József Nádor térre, 14.30 órára. Az önszervezett akciót támogatásáról és részvételéről biztosította a Magyar Szociális Fórum

 

www.mszfszk.hu

www.hitelkarosultakert.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.