Az AAA AUTO mobil használtautó-kereskedési szolgáltatása maximális kényelmet biztosít a magyarországi ügyfelek számára. Az érdeklődő ügyfelek munkaidőben és azon kívül, telefonon egyeztethetik a gépkocsi eladásának vagy megvásárlásának minden részletét az AAA AUTO képviselőjével. Így eladás esetén a tranzakció akár egy órán belül is megtörténhet.

 

Az AAA AUTO mobil használtautó-kereskedési szolgáltatása maximális kényelmet biztosít a magyarországi ügyfelek számára. Az érdeklődő ügyfelek munkaidőben és azon kívül, telefonon egyeztethetik a gépkocsi eladásának vagy megvásárlásának minden részletét az AAA AUTO képviselőjével. Így eladás esetén a tranzakció akár egy órán belül is megtörténhet.

 

Az AAA AUTO mobil használtautó-kereskedési szolgáltatása eladás és vásárlás esetén is rendelkezésre áll, de a használt gépkocsik eladói körében a legnépszerűbb. Az AAA AUTO-t felhívó eladóknak telefonon felkínálják a mobil vásárlási lehetőséget, valamint egy időpontot a tranzakció végrehajtására. „Mobil üzletkötőink ezután felveszik az ügyféllel a kapcsolatot a hely és az időpont egyeztetése céljából, majd személyes látogatás során ellenőrzik az autó esztétikai és műszaki állapotát, tesztvezetést hajtanak végre, illetve megvizsgálják a gépkocsi okmányait. Ezután a mobil üzletkötő felhívja az AAA AUTO árazási osztályát, elküldi az autó adatait, képét és az okmányokat, majd rögtön a helyszínen megkapja és közli az ügyféllel az AAA AUTO által ajánlott árat. Amennyiben az ügyfél elfogadja a felkínált összeget, az AAA AUTO mobil üzletkötője aláírja vele a szerződést, és megszervezi a vételár készpénzben vagy banki átutalással történő kiegyenlítését, vagy foglalót ad. Az üzletkötő ezután elviszi a gépkocsit és az okmányokat a legközelebbi AAA AUTO telephelyre" – ismertette a folyamatot Karolína Topolová, az AAA AUTO International vezérigazgatója. Kevésbé gyakori, de az AAA AUTO a vásárláshoz is kínál mobil szolgáltatást, amelynél az eladásra kínált autó megtekintésére egyeztetnek időpontot a leendő vevővel.

 

Az AAA AUTO ugyanazt a mobil használtautó-kereskedési szolgáltatást és gyakorlatot alkalmazza azokban az országokban, ahol jelen van. A szolgáltatás annak köszönheti népszerűségét, hogy az ügyfelek maguk választják ki a számukra legmegfelelőbb helyet és időpontot, így nem kell a legközelebbi AAA AUTO telephelyet felkeresniük. Az is megnyugtató számukra, hogy a tranzakció egy jó hírű és megbízható vállalat, az AAA AUTO hivatalos üzletkötőjének közreműködésével történik, aki azonnal le tudja bonyolítani az ügyletet, és teljesen jogszerűen vásárolja meg az autót. A szerződés aláírásának pillanatától kezdődően az AAA AUTO teljes körű felelősséget vállal a gépkocsi műszaki állapotáért és eredetéért. Az adminisztráció minimális, és az AAA AUTO tapasztalt mobil üzletkötői igazodnak az ügyfél időbeosztásához. Az autó átvizsgálását követően az ügyfél a mobilszolgáltatás keretében pontosan ugyanazt az árajánlatot kapja az AAA AUTO árazási osztályától, mintha bármelyik AAA AUTO telephelyen kínálná eladásra a gépkocsiját. Magyarországon az eladók 70 százalékát jellemzően vállalatok (autókereskedések, stb.) teszik ki, 30 százalékuk pedig magánszemély. Az eladók 70 százaléka a készpénzes fizetést, 30 százaléka pedig a banki átutalást részesíti előnyben.

 

„Az AAA AUTO mobil használtautó-kereskedési szolgáltatása, mint a gépkocsik eladásának és vásárlásának legkényelmesebb módja, valamennyi piacunkon nagyon népszerű ügyfeleink körében" – tette hozzá Karolína Topolová. „Különösen közkedveltnek számít az elfoglalt céges ügyfelek és üzletemberek, a kisgyermekes édesanyák, és a jogosítvánnyal még nem rendelkező ügyfelek körében. Örömmel kínáljuk ezt a szolgáltatást Magyarországon is ügyfeleink számára, amellyel tovább bővítjük szolgáltatásaink elérhetőségét a magyar piacon."

 

Az AAA AUTO mobil használatautó-kereskedési szolgáltatásának igénybevételéhez hívja a következő telefonszámot: +36 1 810 0000.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük