2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az accorhotels.com alkalmazás új verziója már hozzáférhető iPhone-on keresztül

3 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/43250"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/accorhotels.thumbnail.jpeg" border="0" width="55" height="100" /></a></span> <p>Az iPhone felhasználók számára hét nyelven elérhető, és az Accor A|Club hűségprogramjának tagjai számára is hozzáférhető accorhotels.com alkalmazás új verzióját nyár óta vehetik igénybe az érdeklődők, egyelőre még ingyenesen. Az alkalmazás segítségével az Accor szállodák bemutatkozó videói is megtekinthetők</p><p>   

  accorhotels.thumbnail

Az iPhone felhasználók számára hét nyelven elérhető, és az Accor A|Club hűségprogramjának tagjai számára is hozzáférhető accorhotels.com alkalmazás új verzióját nyár óta vehetik igénybe az érdeklődők, egyelőre még ingyenesen. Az alkalmazás segítségével az Accor szállodák bemutatkozó videói is megtekinthetők

   

  accorhotels.thumbnail

Az iPhone felhasználók számára hét nyelven elérhető, és az Accor A|Club hűségprogramjának tagjai számára is hozzáférhető accorhotels.com alkalmazás új verzióját nyár óta vehetik igénybe az érdeklődők, egyelőre még ingyenesen. Az alkalmazás segítségével az Accor szállodák bemutatkozó videói is megtekinthetők

   

A multibrand iPhone alkalmazás pontosabb keresést tesz lehetővé a felhasználók számára a 3000 Sofitel, Pullman, MGallery, Mercure, Novotel, Suitehotel, Adagio, ibis, all seasons, Etap Hotel, Formule 1 és hotelF1 szálloda bármelyikében való szobafoglaláshoz, és a funkciók kibővített körét és továbbfejlesztett szolgáltatásokat is biztosít az iPhone tulajdonosok részére.

o Új funkciók

A pontosabb keresést a keresési feltételek körének kibővítése biztosítja: a felhasználók például a keresés elindítása előtt megadhatják a felnőttek és gyermekek számát, miáltal gyorsabbá és egyszerűbbé válik a szobafoglalás, A|Club tagsági számuk megadása esetén pedig a foglaláskor azonnal jóváírják számukra a foglalásért járó hűségpontokat. Az új verzió tartalmaz egy teljesen új oldalt is, amelyen keresztül a felhasználók gyorsabban és egyszerűbben kiválaszthatják kedvenc szállodáikat. Az új verzió az első olyan alkalmazás a szállodaipari ágazatban, amely lehetővé teszi az iPhone tulajdonosok számára, hogy iPhone-jukon megnézhessék az őket érdeklő szállodákat bemutató videókat.

o Továbbfejlesztett szolgáltatások

Az accorhotels.com alkalmazás új verziója intuitív és egyszerűbb böngészési lehetőségeket kínál. A térkép-alapú keresések eredményeinek közt mostantól az aktuális szobaárak is szerepelnek, így a felhasználók könnyen kiválaszthatják a számukra mind elérhetőség, mind árfekvés szempontjából legmegfelelőbb szállodát. Az Accorhotels.com az egyetlen szállodai alkalmazás, amely a holland és a brazíliai portugál hozzáadásával az eredetileg rendelkezésre álló francia, angol, német, spanyol és olasz nyelvű menühöz most már hét nyelven vehető igénybe.

Az Accor, a világ vezető szállodaüzemeltető és európai piacvezető cége 90 országban 4100 hotelt működtet, és közel 500000 szobával áll vendégei rendelkezésére.

Az Accor szállodalánc a birtokában lévő számos ismert márkanevű hotel (Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, ibis, all seasons, Etap Hotel, Formule 1, hotelF1 és Motel 6), és a szállodaipari területhez kapcsolódó üzleti tevékenységek (Thalassa sea & spa és Lenôtre) révén rendkívül széles kínálattal rendelkezik a luxusajánlatoktól kezdve a költségkímélő megoldásokig. A világszerte 145000 alkalmazottat foglalkoztató cégcsoport mintegy 45 éves működése során felhalmozott know-how és szakértelem birtokában az Accor kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat biztosít ügyfelei és partnerei számára.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.