2022.október.03. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 2008-ban is teljesítette gazdasági célkitűzéseit.

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/23531"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/av_0.thumbnail.jpg" border="0" alt="http://www.alpha-vet.hu/" title="http://www.alpha-vet.hu/" width="100" height="36" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.alpha-vet.hu/">http://www.alpha-vet.hu/</a> </strong></span></span>Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. elérte a 2008-ra kitűzött tervét, árbevétele 8,26 millárd Forint lett, ami a 2007-es árbevételhez képest 23 %-os növekedést jelent.

http://www.alpha-vet.hu/http://www.alpha-vet.hu/ Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. elérte a 2008-ra kitűzött tervét, árbevétele 8,26 millárd Forint lett, ami a 2007-es árbevételhez képest 23 %-os növekedést jelent.

http://www.alpha-vet.hu/http://www.alpha-vet.hu/ Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. elérte a 2008-ra kitűzött tervét, árbevétele 8,26 millárd Forint lett, ami a 2007-es árbevételhez képest 23 %-os növekedést jelent.
    Az elmúlt évben realizált számottevő forgalombővülés elsősorban annak köszönhető, hogy a cég állateledel- és felszerelési-üzletága a -Dél Dunántúlon addig piacvezető-Kaspi Állateledel Kft. akvizícióját követően 40%-ot meghaladó ütemben növelte az értékesítést 2008-ban.
    

A divízió kimagasló eredményéhez hozzájárult az is, hogy maradéktalanul sikerült teljesítenie a Procter & Gamble tulajdonát képező Eukanuba szuperprémium állateledel termékportfólióhoz kapcsolódó célkitűzéseket.

    Az állateledel- és felszerelés-üzletág növekedése évek óta stabil, és a rohamos bővülésnek köszönhetően részaránya a teljes árbevételből mára meghaladta az 50%-ot.

    A makrogazdasági folyamatok kedvezőtlen hatása ellenére tervszinten zárta az évet a társaság állatgyógyászati-üzletága is, a divízió árbevétel-emelkedése +10 % volt.

    A pozitív eredményekkel párhuzamosan az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. gyógyszergyártói kapacitásait is megsokszorozta, melynek részeként a Phylaxia 1912. Holding Nyrt-vel létrehozta a Phylaxia Pharma Zrt-t, egy közös, állatgyógyászati termékeket előállító és forgalmazó társaságot, valamint megvásárolta az Organit Termelő és Kereskedelmi Kft-t. Az Organit Termelő és Kereskedelmi Kft. magas technológiai szinten gyárt huminsav-tartalmú takarmánykiegészítőket, mind a hazai, mind az export piacra egyaránt.

    A tavalyi évben elkészült a székesfehérvári telephelyen egy 1500 m2-es, korszerű, a mai követelményeknek megfelelő gyógyszerraktár, valamint ugyanitt, egy bővítésnek köszönhetően, a vállalat bemutató pet shopja 1000 m2-es területével az ország egyik legnagyobb szakáruházává nőtt.

    2009-ben, a budapesti telephelyen megvalósuló új beruházás keretében, mintegy 7000 m2-en felépül Közép-Európa egyik legnagyobb állategészségügyi és pet centruma. 
    

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.