2022.július.03. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az APC by Schneider Electric megoldást kínál a fizikai és virtuális informatikai környezet menedzselésére

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/51439"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image12_21.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="47" /></a></span>Az APC InfraStruxureTM Central és a HP Operations Manager szoftverek integrációjának köszönhetően már az informatikai rendszerekben kimutatható a fizikai rétegben bekövetkezett változások hatása.A Con Edison is kipróbálta: hatékonyabban felügyelhetők és menedzselhetők a több gyártó berendezéseit használó adatközpontok.

image12 21.thumbnailAz APC InfraStruxureTM Central és a HP Operations Manager szoftverek integrációjának köszönhetően már az informatikai rendszerekben kimutatható a fizikai rétegben bekövetkezett változások hatása.A Con Edison is kipróbálta: hatékonyabban felügyelhetők és menedzselhetők a több gyártó berendezéseit használó adatközpontok.

image12 21.thumbnailAz APC InfraStruxureTM Central és a HP Operations Manager szoftverek integrációjának köszönhetően már az informatikai rendszerekben kimutatható a fizikai rétegben bekövetkezett változások hatása.A Con Edison is kipróbálta: hatékonyabban felügyelhetők és menedzselhetők a több gyártó berendezéseit használó adatközpontok.

Az APC by Schneider Electric, a kritikus áramellátási és hűtési rendszerek piacvezető szállítója bejelentette az APC InfraStruxureTM Central és a HP Operations Manager szoftverek szoros integrációját. Az informatikai vezetőknek ezáltal lehetőségük nyílik arra, hogy megismerjék a fizikai rétegben bekövetkező változások milyen hatással vannak az informatikai rendszereikre és üzleti alkalmazásaikra. Az IT menedzserek mostantól a HP Operations Manageren keresztül, valós időben ellenőrizhetik és felügyelhetik az energiaellátó és hűtési rendszerben valamint a környezetben bekövetkező változásokat, ezzel csökkentve a kockázatokat, és növelve az adatközpont rendelkezésre állását, így javítva az energiahatékonyságot.

 Az adatközponti menedzserek számára leginkább kritikus jellemzők között a legfontosabb a több gyártótól származó berendezések felügyelete, valamint az adatok valós időben történő megjelenítése. Az APC InfraStruxure Central szoftvere megfelel ezeknek az elvárásoknak az energiaellátás, hűtés, biztonságtechnika és az energiafelhasználás teljes körű, az épületet és az informatikai rendszereket is felölelő felügyeletével. További funkciók, mint az intelligens riasztások, a testre szabási lehetőségek, az automatikus eszköz felismerés és a tömeges eszköz konfigurálás lehetősége minden adatközpontban megkönnyíti az InfraStruxure Central alkalmazását.

 A HP Operations Manager az iparág egyik vezető menedzsment megoldása, amely segít a felhasználóknak a fizikai és virtuális informatikai környezetük menedzselésében az adatközpontoktól a kliens számítógépeken keresztül a különböző eszközökig. Ez a szoftver egyetlen menedzsment konzolon keresztül teszi elérhetővé a virtuális és felhő infrastruktúrát, valamint megjeleníti a tranzakciók, az alkalmazások, az üzleti szolgáltatások és az infrastruktúra közötti összefüggéseket.

 Az InfraStruxure Central eszköz struktúráját, az eszköz állapotokat, és a felügyelt adatokat a Smart Plug-In (SPI) teszi elérhetővé a HP Operations Manager környezetben.

Az integrált megoldás: 

  • Megosztja a több-gyártós környezet eszközeinek kulcsfontosságú adatpontjait, többek között: a riasztási üzeneteket és az adatok előzményeit a kiválasztott szerver környezetben;
  • Átfogó nézetben mutatja meg a fizikai és az informatikai környezet egymástól független működését, illetve ezek egymásra gyakorolt hatását, valamint üzemeltetés szempontjából kritikus információkat biztosít az energiaellátási és hűtési kapacitásról;
  • Átláthatóságot, ellenőrzési lehetőségeket és olyan automatizmusokat biztosít, amelyek növelik a vállalat hatékonyságát, és segítik az IT szolgáltatási szintek fenntartását.

 

„Ez a szoftver integráció lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kihasználják az APC InfraStruxure Central központi menedzsment platform felügyeleti és lekérdezési lehetőségeit a HP Operations Manageren belül, így jobb rálátást nyújt a teljes, átfogó IT infrastruktúrára" ­- mondta Jim Simonelli műszaki vezérigazgató-helyettes, az APC by Schneider Electric alelnöke. „Az APC és a HP számára közös cél, hogy segítsük ügyfeleinket adatközpontjuk hatékonyságának növelésében egy olyan átfogó menedzsment eszköz biztosításával, amely költséghatékony módon javítja az üzleti alkalmazásokat" – folytatta Jim Simonelli.

„Az APC Infrastruxure Central és a HP Operations Manager integrált megoldását pont a vállalkozásunkra szabták" – mondta Terrence Walsh, a New York-i Consolidated Edison Company informatikai igazgatója. „Amikor először hallottunk erről az integrációról már tudtuk, hogy ez segíthet elérni a megbízhatóságra valamint konszolidációra vonatkozó céljainkat. Ezért örömmel vettünk részt a tesztelési programban visszajelzést adva a tapasztalatainkról. Most már képesek vagyunk egy interfészen keresztül ellenőrizni és felügyelni a fizikai infrastruktúránkat, beleértve az energiaellátást és hűtést. Korábban több programra volt szükségünk, hogy összegyűjthessük ugyanezeket az információkat. Most mindent egy szoftver platform felületén keresztül érünk el, és ez lehetővé tette számunkra az adatközpontunk és szerver farmunk sokkal hatékonyabb felügyeletét" – tette hozzá Terrence Walsh.

 

https://h10078.www1.hp.com/cda/hpms/display/main/hpms_content.jsp?cp=1-11-15-28%5E1745_4000_100__&zn=bto

 http://www.apc.com/site/software

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.