2013. február 5-én a Duda Éva Társulat lép színpadra, február 8-án pedig végre angol nyelvű színházi bemutató King Arthur Part Two – The Round Table magyar felirattal is.

 

2013. február 5-én a Duda Éva Társulat lép színpadra, február 8-án pedig végre angol nyelvű színházi bemutató King Arthur Part Two – The Round Table magyar felirattal is.

 

Duda Éva Társulat / D-Moverz!

LOVE'n GO

2013. február 5. 20h.

A csapat akció-performansz sorozatának egyik újabb állomása a LOVE'n Go, melyről korábban már olvashattak. (lásd: http://euroastra.hu/node/67981)

 

King Arthur Part Two – The Round TablePREMIER

2013. február 8. péntek 19.00

(angol nyelvű előadás, magyar felirattal)

Évekkel ezelőtt egy fiatal fiú kihúzott egy kardot egy kőből, mit sem sejtve, hogy ezzel nem csak a saját, de egy egész nemzet sorsát változtatja meg. A fiú azóta felnőtt, s Artúr király vált belőle, de még mindig fiatal és forrófejű, és határtalanul élvezi a hatalmát, háborút vív háború után, és nem foglalkozik azzal, hogy ez népe számára mibe kerül. Egy nap viszont a bölcs, öreg Merlin megelégeli a dolgot, s elhatározza, hogy felnyitja az arrogáns király szemeit, s ehhez segítségül hívja a Három Boszorkányt is. Így kezdődik el Artúr nehézségekkel teli útja, hogy végül Albion méltó királyává válhasson, és méltó vezetője legyen a Kerekasztal Lovagjainak. De az út nem akadályoktól mentes, figyelmét eltereli szerelem, intrika, árulás, valamint legjobb barátjának és tanárának, Merlinnek titokzatos eltűnése. Mindeközben a macska-forraló Morgause királynő minden erejével azon dolgozik, hogy befolyásolni tudja Artúrt.

Ez egy történet barátságról, megbocsátásról, és arról, hogyan tegyük a helyes dolgot anélkül, hogy a hatalom csapdájába esnénk. King Arthur Part Two a Kerekasztal létrejöttének történetét meséli el, a szemünk előtt formálódnak élethosszig tartó barátságok, és láthatjuk, hogyan válik egy fiatalemberből Albion legendás királya. De vigyázat, nem mindenki az, akinek látszik!

King Arthur Part Two a Budapesti Expatrióta Amatőr Társulat (BEAT) első bemutatója. A színdarab teljes egészében angol nyelvű, mely remek szórakozást biztosít nyelvtanulóknak és külföldieknek egyaránt.

 

Szereplők:

Artúr király – Roderick Hill

Merlin – James Cloke

Guinevere – Liana Andrews

Lancelot – Antonios Vellerefontis

Morgause – Madeline Damasdi

Boszorkány/Sir Kay – Kathleen Meyts Coba

Boszorkány/Kisfiú – Katie Benson

Boszorkány/Pellinore király – Grethchen Meddaugh

Rendezte: Magács László

 

A 2013. február 7-i főpróba és a február 8-i premier után további előadás február 15-én.

 

Jegyfoglalási lehetőség:

E-mailben: szervezes@atriumfilmszinhaz.hu

Internetes jegyvásárlás: www.atriumfilmszinhaz.jegy.hu

 

ÁTRIUM Film-Színház

1024 Budapest, Margit krt. 55.

 

www.atriumfilmszinhaz.hu

https://www.facebook.com/atriumfilmszinhaz

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük