A PocketBook B2B Cloud Solution megoldásnak köszönhetően az e-könyv olvasó vállalat áthidalja a tartalomkeresés, letöltés és megosztás eddigi dilemmáját, az e-könyveket értékesítő áruházaknak pedig egy teljesen új, személyre szabható felületet biztosít. 

A PocketBook B2B Cloud Solution megoldásnak köszönhetően az e-könyv olvasó vállalat áthidalja a tartalomkeresés, letöltés és megosztás eddigi dilemmáját, az e-könyveket értékesítő áruházaknak pedig egy teljesen új, személyre szabható felületet biztosít. 

Az e-könyv olvasók jelenlegi fejlettségi szintjükön már maximálisan kényelmes olvasásélményt nyújtanak, a felhasználók azonban ennél többet várnak el: kényelmet és gyorsaságot a tartalommal való interakció minden fázisában a vásárlástól az adatátvitelig. Ehhez olyan rendszerre van szükség, amely az e-könyv olvasók mellé integrálja az online tartalomfogyasztásban használt egyéb eszközöket, az e-könyveket kínáló áruházak kínálatát és a tartalommegosztó szolgáltatásokat.

 

A tartalomvásárlás jövőjét a hordozható készülékek jelentik, a PocketBook felhőalapú megoldása pedig számos új utat nyit meg a könyvpiac szereplői számára üzleti sikereik növeléséhez. A PocketBook B2B Cloud Solution e-könyv értékesítő partnereinek többek között személyre szabható e-könyv áruházat és online ajánló szolgáltatásokat biztosít, melyeket a partnerek saját logójukkal, tartalmukkal láthatnak el és arculatuknak megfelelő színekbe öltöztethetnek.

 

A vállalat emellett egy teljesen személyre szabható olvasásalkalmazást is fejlesztett, amely számos fájlformátum támogatásának köszönhetően rendkívül kényelmes e-könyv olvasást biztosít bármely eszközön, emellett egyedi beállítási és kommunikációs lehetőséggel is rendelkezik. Hatékony promóciós eszköz például az olvasóknak küldött tájékoztató figyelmeztetés új tartalmak érkezéséről, de sok lehetőség rejlik az anonim statisztikák felhasználásában a későbbi üzleti tervek kialakításakor is. Az Androidra és iOS-re egyaránt elérhető alkalmazás adatbiztonságát az Adobe DRM szabvány használata biztosítja.

 

„A PocketBook B2B Cloud Solution olyan értékeket helyez előtérbe, mint a nyitottság, a függetlenség, az individualitás, a hatékonyság és a sokszínűség. Célunk a kiadóktól a könyvárusokon át a végfelhasználókig egy minden érintett számára kedvező modern e-könyv piac megteremtése" – nyilatkozta az új szolgáltatással kapcsolatban Enrico Müller, a PocketBook vezérigazgatója.

 

A svájci központú vállalat egyedi kialakítású E Ink készülékeket is biztosít partnerei számára, a doboz és a gépház márkázásától a személyre szabott szoftverekig (indítóképernyő, könyváruház, közösségi alkalmazások).

 

A felhőalapú szolgáltatás a végfelhasználók számára ingyenes, használata lehetővé teszi, hogy több készüléket szinkronizáljanak (okostelefon, tablet, laptop) egyetlen rendszerben. Az így tárolt tartalmak bármilyen böngészésre alkalmas eszközön elérhetővé válnak, a könyvekhez hozzáadott jegyzetekkel, könyvjelzőkkel együtt, ahogy az is, hogy éppen hol tartanak az olvasásban.

 

Az újonnan vásárolt e-könyvek automatikusan szinkronizálódnak az összes készülékre, a PDF és ePUB formátumok a felhőben tárolódnak, így bármikor elérhetőek. Mindezek mellett számtalan új lehetőség adódik a személyes könyvtárak rendezésére.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük