sgh-g400sgh-g400

A Samsung G400, a cég zászlóshajójának számító Soul mobiltelefont követi dizájnban és tudásban is, de ezúttal kagylóformába öntve.

 sgh-g400sgh-g400

A Samsung G400, a cég zászlóshajójának számító Soul mobiltelefont követi dizájnban és tudásban is, de ezúttal kagylóformába öntve.

Hasonlóan a Soulhoz, a Samsung G400 merőben új grafikai felhasználói felülettel (GUI) készült, amely három különböző választási lehetőség kínál a felhasználók számára. A „GUI skin" segítségével a felhasználók hangulatuk szerint állíthatják be a kijelzőt attól függően, hogy milyen kedvük van. A kijelző különféle opciókkal, mint például háttérképekkel, betűtípusokkal és színekkel, testre szabható.

sgh-g400sgh-g400A belső 2.22 TFT LCD kijelző mellett, a Samsung G400-nak van egy 2.22"-es külső teljes érintőképernyős-kijelzője is. A külső kijelzőn a felhasználók multimédiás alkalmazásokat működtethetnek anélkül, hogy kinyitnák a készüléket és rezgésvisszacsatolást kapnak, amikor a teljes érintőképernyőt használják.

Az alábbi multimédiás tartalmak problémamentes használatát teszi lehetővé a külső érintőpanel: FM rádió, zenelejátszás, fényképezőgép és fényképalbum. A telefon centrikus eszközöket a belső kijelzőről érhetjük el. Amikor a telefon bekapcsolt állapotban van, a felhasználó választhat, hogy mi jelenjen meg a külső kijelzőn: háttérkép, digitális óra, analóg óra vagy a naptár. Ezek mellett az SMS/MMS jelentések, ébresztési funkció vagy az emlékeztetők tekinthetők meg közvetlenül a nagy külső kijelzőn.

sgh-g400sgh-g400Samsung G400-ast ellátták a legfejlettebb technológiai megoldásokkal, mint például az 5 megapixeles kamerával, illetve a digitális fényképezőgépekre jellemző  sajátosságokkal: automatikus arcfelismerés, képstabilizátor és Wide Dynamic Range, (WDR). A felhasználók a 7.2 Mbps High Speed Downlink Packet Access (HSDPA) segítségével élvezhetik a gyors Internet hozzáférést, a böngésző segítségével pedig azonnal megoszthatjuk képeinket, videóinkat, amelyeket a telefonnal rögzítettünk. Egy másodlagos kamera segítségével a videótelefonálás is lehetővé válik HSDPA lefedettségű helyeken.

sgh-g400sgh-g400A Samsung G400 júniustól lesz elérhető Európa szerte.

 Samung a CeBit-en, Hannoverben a 36-os pavilon a D60-as stand

 www.samsung.com/cebit

Samsung G400 műszaki jellemzők

Frekvencia

GSM Tri-band (900/1800/1900) / HSDPA (2100, 7.2 Mbps)

Kijelző

2.22" + 2.22" QVGA 262K TFT

Kamera

5MP Kamera Autofókusszal

4x digitális zoom

Arcfelismerés / WDR optimizer

Kép stabilizátor

Specifikációk

Teljes érintés vezérelt LCD & UI (Vibrációs visszacsatolás)

Könnyen hozzáférhető multimédia lejátszó (Külső érintő képernyő)

Felhasználó által létrehozott felhasználói felület

Bluetooth 2.0 / USB 2.0

Mobile blogolás

Google mail / search

Offline + SIM nélküli mód

MP3/WMA/e-AAC+/midi/imelody/wav/MMF

Zene könyvtár

MTP

FM rádió RDS-el

Memória

Külső memória: micro SD bővíthetőség

Méret

102.8 x 51.5 x 15.2 mm

* A műszaki jellemzők előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük