2022.november.28. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

AZ EMC növeli az új Microsoft platformok hatékonyságát

6 perc olvasás
<td colspan="2" align="justify"> </td> <span class="inline inline-left"><a href="/node/34800"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/emc.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="54" /></a></span> Az informatikai infrastruktúra-megoldások világszinten vezetőnek számító gyártója, az EMC (NYSE: EMC) ma bejelentette, hogy kibővített termék- és tervezési támogatási, valamint konzultációs szolgáltatásokkal segíti a Windows Server 2008 R2 Hyper-V, Microsoft Exchange Server 2010 és Windows 7 felhasználókat - akik ezzel jobban felügyelhető, nagyobb hatékonyságú és a legfontosabb üzleti igényekre gyorsabban reagáló rendszereket kapnak. <br />
 

 emc.thumbnail Az informatikai infrastruktúra-megoldások világszinten vezetőnek számító gyártója, az EMC (NYSE: EMC) ma bejelentette, hogy kibővített termék- és tervezési támogatási, valamint konzultációs szolgáltatásokkal segíti a Windows Server 2008 R2 Hyper-V, Microsoft Exchange Server 2010 és Windows 7 felhasználókat – akik ezzel jobban felügyelhető, nagyobb hatékonyságú és a legfontosabb üzleti igényekre gyorsabban reagáló rendszereket kapnak.

 

 emc.thumbnail Az informatikai infrastruktúra-megoldások világszinten vezetőnek számító gyártója, az EMC (NYSE: EMC) ma bejelentette, hogy kibővített termék- és tervezési támogatási, valamint konzultációs szolgáltatásokkal segíti a Windows Server 2008 R2 Hyper-V, Microsoft Exchange Server 2010 és Windows 7 felhasználókat – akik ezzel jobban felügyelhető, nagyobb hatékonyságú és a legfontosabb üzleti igényekre gyorsabban reagáló rendszereket kapnak.

Az új ajánlat ismét bizonyítja az EMC elkötelezettségét amellett, hogy segítse a közös ügyfeleket a Microsoft-környezet optimális használatában – legyen szó Windows 7-et futtató asztali gépekről, Windows Server 2008 R2 Hyper-V technológiát használó virtualizált adatközpontról, vagy akár olyan fontos üzleti alkalmazásokról, mint az Exchange 2010.

Kibővített integrált tervezési támogatás a Hyper-V technológiát használó Windows Server 2008 R2-höz
Az EMC elismert tárolási platformot kínál a virtualizált környezetekhez. A virtualizált Microsoft-rendszerek telepítését és felügyeletét egyszerűsítendő, az EMC még jobban odafigyel a Windows Server 2008 R2 platformmal kapcsolatos tervezési feladatokra.

A cég erősíti jelenlétét a Microsoft Research & Development Centerekben (kutatási-fejlesztési központokban) azzal, hogy további tervezési erőforrásokat mozgósít annak érdekében, hogy minél nagyobb értéket kínálhasson és minél szorosabb integrációt tegyen lehetővé az EMC® tárolási technológiái és a Microsoft virtualizációs szolgáltatásai között. Ezek a befektetések a cég eddigi, EMC Proven SolutionsTM Labs, partneri tervezési erőforrások és E-Lab TM minősítési programok formájában nyújtott hozzájárulását egészítik ki.

Folyamatos vezető pozíció a Windows Server 2008 R2-t támogató tárolók, illetve az erről szóló Microsoft-tanúsítványok terén
Az EMC továbbra is vezető szerepet játszik mind Windows Server Catalog megoldásainak sokszínűségét, mind kidolgozottságát tekintve. (A Windows Server Catalog az egyetlen olyan ágazati szabvány, amely a Windows Serverkörnyezet specifikus szolgáltatásaihoz igazodó technikai kompatibilitást jelöli.)

Az EMC bevizsgált és a Microsoft műszaki követelményeinek igazoltan megfelelő információs infrastruktúráját telepítve a vásárlók növelhetik az IT-szervezet stratégiai fontosságát azzal, hogy magasabb szintű kompatibilitással, megbízhatóbb és biztonságosabb működéssel jobban kézben tartják az informatikai kockázatokat és javítják a hatékonyságot.

Az EMC® Symmetrix® V-MaxTM rendszerek, az EMC Symmetrix DMX rendszerek, az EMC CLARiiON® hálózati tárolórendszek és az EMC Celerra® egyesített tárolórendszer – és a további, később megjelenő EMC-technológiák – egyaránt támogatják a Windows Server 2008 R2 használatát. Az EMC Proven Solutions a Hyper-V technológiával tesztelt és bevizsgált referenciaarchitektúrákat kínál – 2010-ben további tesztek befejeződése is várható.

Teljes körű információszabályozás Exchange 2010 környezetben
Az EMC SourceOneTM termékcsalád az elvárt műveleti hatékonyságot és megfelelést egy átfogó információszabályozási megoldás formájában kínálja az Exchange 2010 ügyfelek számára az integrált archiválási, a jogi vizsgálatokra felkészültségi és az elektronikus felderítési szolgáltatások biztosításához.

Az EMC SourceOne ideális „üzleti archívum", amely a megfelelés érdekében szisztematikusan kezeli a megőrzési időszakokat és az archiválás időpontjában gondoskodik arról, hogy az adat csak egy példányban legyen meg – növelve ezzel az informatikai hatékonyságot.

Az ügyfelek az EMC SourceOne használatával is csökkenthetik a tartalom megkeresésével, kiválogatásával, áttekintésével és biztonságos hivatalos letétbe helyezésével járó költségeket, ugyanakkor igazolt bizonyítékkezelést is megvalósíthatnak.

Kibővült EMC konzultációs szolgáltatási portfólió
A Microsoft Partner of the Year díj hússzoros nyerteseként és tizenegy Microsoft-terület szakértőjeként az EMC tovább bővíti szakértői szolgáltatási portfólióját, hogy segítsen ügyfeleinek a Windows 7, a Windows Server 2008 R2 és az Exchange 2010 előnyeinek gyorsabb kiaknázásában. A szolgáltatások mind a virtuális, mind a fizikai Microsoft-környezetekben (a Windows 7-et futtató asztali gépektől a Windows Server R2 platformos adatközpontokig) segítenek az alkalmazkodási, átalakulási és optimalizálási folyamatok végrehajtásában, még az olyan vállalkozásfüggő alkalmazások esetében is, mint az Exchange 2010.

EMC Proven Solutions („bevált EMC-megoldások")
Az EMC az új Microsoft-technológiákat (a Microsoft Exchange Server 2010-et és a Windows Server 2008 Hyper-V-t is) beépíti az EMC Proven Solution fejlesztési folyamatba: ez utóbbi olyan megoldások gyűjteménye, amelyek a bevizsgált és dokumentált EMC- és a Microsoft-technológiák egyesítésével sokféle általános ügyfélfeladat és használati szituáció megoldására képesek. Ennek eredményeképpen a vásárlók az új Microsoft-technológiákat kiszámíthatóbban és gyorsabban vehetik használatba.

Mike Fisch, a Clipper Group elemzője szerint „Az ügyfelek azt várják el az adatközponti szállítóktól, hogy segítsék őket az új Windows Server 2008 R2 Hyper-V, Windows 7 és Exchange Server 2010 összes előnyének kihasználásában, az infrastruktúra minden pontján. Az EMC-nek továbbra is elsődleges célja, hogy minél nagyobb értéket kínálhasson a közös ügyfelek számára a minősített Windows 2008 megoldásokkal a hálózati tárolóplatformok és mentési megoldások esetében, a katasztrófa-helyreállási, erőforrás-felügyeleti, adatbiztonsági, adatduplikáció-elhárítási, archiválási és virtualizálási feladatoknál. Az EMC Consulting minden eddiginél magasabb szintű Microsoft-ismereteivel mindezeket az ügyfelek által elvárt integrált és robusztus információs infrastruktúra formájában kínálhatják."

„A Microsoft legújabb technológiái kibővítik virtualizációs stratégiáinkat és portfóliónkat az asztali gépek és az adatközpontok területén egyaránt, és olyan költségcsökkentési és holisztikus felügyeleti lehetőségeket kínálnak, amelyekre az ügyfeleknek szükségük van a hatékonyabb és fürgébb IT-üzemeltetéshez" – mondta Eric Jewett, a Microsoft Corp. Windows Server and Tools Services részlegének igazgatója. -„Ügyfeleink szerint abban, hogy erre a stratégiára építve nyújthassanak szolgáltatásokat, kritikus szerepet játszik a partnerek támogatása és szakértelme. Az EMC erősen elkötelezte magát a legújabb Microsoft technológiai platform támogatása mellett a szoros tervezési munka, a megoldásfejlesztési és konzultánsi felkészítési erőfeszítések révén – ez viszont lehetőséget ad a közös ügyfeleknek az integrált megoldások magabiztos bevezetésére."

„Az EMC feltett szándéka, hogy hozzásegítse ügyfeleit egy dinamikusabb IT-környezet létrehozásában azzal, hogy nagyobb informatikai hatékonyságot, rugalmasságot és folyamatos működést kínál, ugyanakkor segítséget ad az adatközpontban történő gyors átalakulás sikeres irányításához is" – mondta Mike O'Neill, az EMC Technology Alliances részlegének alelnöke. -„Az EMC nagyszerű helyzetben van ahhoz, hogy támogassa az új Microsoft-technológiák elfogadását: vezető Microsoft konzultációs szolgáltatásokkal, a Microsoft széles termékválasztékára kiterjedő tárolási technológiai integrációval és a Microsoft-környezetek információs szerkezetének mély ismeretével rendelkezik."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.