2022.július.02. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az Eni hamarosan megkezdi a kitermelést Portugáliában

1 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/87604"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_777.jpg" border="0" width="225" height="225" /></a></span>Az Eni hamarosan megkezdi a gáz- és olajkitermelést Portugáliában, miután megvásárolta három tengeri lelőhely 70%-os tulajdonrészét a Petrogaltól.

images 777Az Eni hamarosan megkezdi a gáz- és olajkitermelést Portugáliában, miután megvásárolta három tengeri lelőhely 70%-os tulajdonrészét a Petrogaltól.

images 777Az Eni hamarosan megkezdi a gáz- és olajkitermelést Portugáliában, miután megvásárolta három tengeri lelőhely 70%-os tulajdonrészét a Petrogaltól.

Az Eni 70%-os tulajdonrészt vásárolt a Petrogaltól három portugál tengeri lelőhelyben, így hamarosan megkezdheti a gáz- és olajkitermelést a területen. Az egyezmény értelmében az olasz vállalat 9 ezer négyzetkilométeres, eddig kiaknázatlan területen kapott kutatási jogot.

Az Eni a Gamba, Santola és Lavagante mezők 70%-os tulajdonrészét vásárolta meg a Petrogaltól, mely a portugál energetikai vállalat, a Galp Energia leányvállalata. A Petrogal a feltárási jogot 2007-ben kapta a portugál államtól.

A megegyezés illeszkedik az Eni hosszú távú stratégiájához, mely szerint a vállalat diverzifikálja és kiterjeszti a feltárási portfólióját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.