2022.05.17.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az Ericsson Smart Metering szolgáltatása a közműszolgáltatók üzleti folyamatait modernizálja

4 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/97926"><img class="image image-_original" src="/files/images/Ericsson_Smart_Meter-640x400.jpg" border="0" width="476" height="297" /></a></span>Köszönhetően az Ericsson menedzselt szolgáltatásokban elért vezető szerepének, az IKT transzformációban szerezett tapasztalatainak és a globális szolgáltatási szervezetének, teljeskörű okosmérést biztosít a közműszolgáltatók szá

Köszönhetően az Ericsson menedzselt szolgáltatásokban elért vezető szerepének, az IKT transzformációban szerezett tapasztalatainak és a globális szolgáltatási szervezetének, teljeskörű okosmérést biztosít a közműszolgáltatók szá

Köszönhetően az Ericsson menedzselt szolgáltatásokban elért vezető szerepének, az IKT transzformációban szerezett tapasztalatainak és a globális szolgáltatási szervezetének, teljeskörű okosmérést biztosít a közműszolgáltatók számára. Az Ericsson szolgáltatásának méretgazdaságossága segíti a közműszolgáltatókat a jelentős előzetes költségek, a növekvő összetettség és a komolyabb biztonsági igények jelentette kihívásokban. Bizonyított szolgáltatás, jelenleg is kiszolgálja az észak-európai közműszolgáltatókat

 

Az okosmérők számtalan előnyt biztosítanak a közműszolgáltatók és ügyfeleik számára, köztük a kimaradások gyorsabb észlelését, a rugalmasabb számlázási csomagok támogatását, a fogyasztással kapcsolatos növekvő tudatosságot és a nagyobb hatékonyságot. Ugyanakkor az okosmérők kihívásokat is teremtenek a közműszolgáltatók számára a jelentős előzetes költségekhez, a növekvő összetettséghez és a komolyabb biztonság iránti igényekhez kapcsolódóan.

Annak érdekében, hogy az áram-, gáz- és vízműszolgáltatók sikeresen birkózhassanak meg a fenti kihívásokkal az Ericsson (NASDAQ: ERIC) bevezeti a Smart Metering szolgáltatást – egy mindenre kiterjedő, teljeskörű, automatikus okosmérést és adatkezelést támogató megoldást.

A Smart Metering szolgáltatás lehetővé teszi az üzleti folyamatok teljeskörű kiszervezését, amely a speciális szolgáltatásfunkcióktól kezdve a kommunikáció-menedzsmenten át mindent lefed. Köszönhetően az Ericsson menedzselt szolgáltatásokban elért vezető szerepének, az IKT transzformációban szerezett tapasztalatainak és a a globális szolgáltatási szervezetének.

Az Ericsson a fenti üzleti modell szerint kezeli az okos mérési infrastruktúrát, az adatgyűjtési és -elemzési folyamatokat a közműszolgáltatók nevében, a szolgáltatási szintű megállapodásoknak megfelelően. Az informatikai rendszerek integrálására és kezelésére vonatkozó globális tapasztalatainak felhasználásával az Ericsson leegyszerűsíti a közműszolgáltatók számlázási folyamatait. A világ 180 országában dolgozó 65 000 szakembernek köszönhetően az Ericsson olyan méretgazdaságosságot biztosíthat, amelyet a szolgáltatók önmagukban nem tudnának elérni. Ugyanakkor az átlátható irányítás és a változáskezelési folyamatok garantálják, hogy az okosmérés feletti ellenőrzés a közműszolgáltatók kezében marad.

Ennek eredményeképpen a szolgáltatók jelentős előzetes költségek nélkül élvezhetik a gyors piacra lépés előnyeit, valamint több mint 20%-os költségmegtakarítást könyvelhetnek el a növekvő működési hatékonyság miatt.

Marie Fossum Strannegård, az Ericsson közműszolgáltatókért felelős igazgatója elmondta: „A károsanyag-kibocsátás csökkentésére, az új üzleti modellekre és a működési hatékonyságra irányuló növekvő figyelem megváltoztatja a közműszolgáltatói piacot és növeli a kiszervezés iránti érdeklődést. A telekommunikációs és informatikai piacon szerzett tapasztalataink segítségével támogathatjuk a közműszolgáltatókat a legkülönfélébb kihívások leküzdésében."

„A közműszolgáltatók nevében eljárva, egyedüli összekötőként koordináljuk az informatikai szolgáltatások, a és a helyi üzemeltetők és a a összekapcsoltság biztosítását. Az általunk kezelt Smart Metering szolgáltatás már több észak-európai közműszolgáltatóval történő együttműködés során bizonyított, így készen állunk arra, hogy a kiterjedt szolgáltatásszervezés segítségével globálisan is elérhetővé tegyük."

 

Az Ericsson jelen van a Consumer Electronics Show-n Las Vegasban 2016. január 6-9. között. A 10433 számú standjukon Las Vegas Rendezvényközpont központi termében. Az Ericsson kiállítóstandja végfelhasználói szempontból mutatja be a Hálózatba Kapcsolt Társadalmat, ahol az összekapcsolt létből innováció, együttműködés és közösségi interakció születik. A standnál felfedezheti a holnap összekapcsolt világának hétköznapjait a különböző funkciók történetbe ágyazott bemutatásával, amely arról mesél, hogy az 5G és a Dolgok Internete (IoT) miként teremt lehetőségeket az emberek számára, valamint hogyan újítja meg az ipart és formálja át a Hálózatba Kapcsolt Társadalmat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.