A befektetés a képzett közép-európai szakemberek európai munkaerőpiacokon való átláthatóbb és hatékonyabb elhelyezését segíti elő.

A befektetés a képzett közép-európai szakemberek európai munkaerőpiacokon való átláthatóbb és hatékonyabb elhelyezését segíti elő.

Több millió euró nagyságrendű közös tőkebefektetést hajtott végre a szakképzett, közép-európai munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó TjobsRecruit-ba két nagy befektetési társaság, a részben Budapesten működő iEurope Capital és az Earlybird Digital East Fund. A TjobsRecruit az egyik legnagyobb közép-európai online állásközvetítő platform, mely képzett szakemberek időszakos kihelyezésével foglalkozik.

A Tjobs rugalmas humán erőforrás kapacitást biztosít nyugat-európai ügyfelei számára, hogy működésük minél jobban meg tudjon felelni a gyorsan változó piaci környezetnek. A cég gyors, határokon átnyúló szolgáltatásai elérhető, költséghatékony megoldást jelentenek vállalati partnereinek, amelyek meghatározott időre keresnek magasan képzett munkaerőt, ugyanakkor a tapasztalt közép-európai szakemberek számára is vonzó állásokat és időszakos megbízásokat kínálnak.

"A közép-európai országok munkavállalóinak szakmai kompetenciái iránt mutatkozó egyre erősödő nyugati keresletet a piaci igények generálják. A Tjobs magas szintű szakmai szolgáltatásai egyaránt kielégítik a munkaadók elvárásait, és biztosítják a munkavállalók érdekeinek képviseletét.  Saját fejlesztésű, innovatív online munkaerő közvetítő platformja kölcsönösen megteremti a felek közötti bizalmat." – mondta Kristina Perkin Davison, az iEurope Capital társalapítója és partnere.

"A Tjobs jól kiegészíti folyamatosan bővülő befektetési portfoliónkat. Célunk, hogy innovatív, növekedési lehetőségek  előtt álló közép- és kelet-európai vállalatok számára kínáljunk tőkét és szaktudást. Az iEurope tapasztalt szilícium-völgyi befektetői is  segítik a portfoliónkban lévő vállalkozásokat." – mondta Czirják László, az iEurope Capital társalapítója és partnere.

„Az iEurope nagyon jó tapasztalatokkal rendelkezik a Tjobs-hoz hasonló, gyorsan fejlődő közép-európai vállalatok további piaci és szakmai erősítésében." – mondta Calin Marin Stefanescu, a Tjobs alapítója és ügyvezető igazgatója.

Az iEurope Capital amerikai központú befektetési vállalat, amely New Yorkban és Budapesten rendelkezik irodával. Célja, hogy az iEurope Fund II. alapján keresztül innovatív és magas növekedési potenciállal rendelkező közép-európai vállalatokba fektessen be, elsősorban az elektronikus kereskedelem, az információ technológia, az ipari technológia, a média, az egészségügyi technológiai rendszerek, valamint a tiszta technológia területén. Az iEurope tapasztalt szilícium-völgyi befektetői is segítik erőforrásaikkal az alap portfólió cégeit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük