2023.június.09. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az információ fél egészség – Egyéves a WEBBeteg.hu

3 perc olvasás
<p><em><span class="inline inline-left"><a href="/node/23099"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/wwwwebbeteghu.thumbnail.jpg" border="0" alt="http://www.webbeteg.hu/" title="http://www.webbeteg.hu/" width="71" height="100" /></a><span style="width: 69px" class="caption"><strong><a href="http://www.webbeteg.hu/">http://www.webbeteg.hu/</a> </strong></span></span>Napi 15 ezer látogatás, az Év honlapja 2008 versenyen kapott minőségi díj és számos pozitív visszajelzés bizonyítja, hogy az emberek igénylik a hiteles orvosi tájékoztatást.</em></p><p>

http://www.webbeteg.hu/http://www.webbeteg.hu/ Napi 15 ezer látogatás, az Év honlapja 2008 versenyen kapott minőségi díj és számos pozitív visszajelzés bizonyítja, hogy az emberek igénylik a hiteles orvosi tájékoztatást.

http://www.webbeteg.hu/http://www.webbeteg.hu/ Napi 15 ezer látogatás, az Év honlapja 2008 versenyen kapott minőségi díj és számos pozitív visszajelzés bizonyítja, hogy az emberek igénylik a hiteles orvosi tájékoztatást.

 

   Bár a WEBBeteg még február elején múlt egyéves, orvosok, szerkesztők, újságírók, grafikusok már másfél éve dolgoznak azért, hogy olyan új egészségportál legyen jelen az interneten, amely méltó az orvosláshoz, a klasszikus gyógyításhoz, ám mégis mindenki számára érthetően közvetíti az egészségügyi tudnivalókat.

A portál cikkeit orvosok írják, illetve lektorálják, garantálva a hiteles tájékoztatást az interneten található, gyakran kétes megbízhatóságú információk sűrűjében. A WEBBeteg.hu munkatársai elsősorban ennek tulajdonítják, hogy a portál rendkívül rövid idő, egyetlen év alatt az egyik leglátogatottabb egészségügyi oldallá vált.

Az elmúlt egy év a számok tükrében
A portál indulása több mint egymillió egyedi látogatója (UV) volt a WEBBetegnek, 2009 januárjában mintegy 300 ezer. Az alábbi diagram szemléletesen mutatja, hogy hogyan növekedett a portál látogatottsága hónapról hónapra, a legutóbbi négy hónapban megduplázva a látogatottsági adatokat.

További adatok a WEBBetegről:

  • Több mint 5000 megválaszolt kérdés „Az orvos válaszol" rovatban, mintegy 30 orvos tanácsadó.
  • 3200 cikk, köztük részletes leírás több mint 500 betegségről, egészségügyi érdekességek, kutatási eredmények és praktikus tanácsok.
  • 6,2 millió oldalletöltés, amiből 2,7 millió cikkolvasás, 1 millió pedig az „Az orvos válaszol" rovatban keletkezett.
  • 8500 regisztrált látogató.
  • Mintegy 160 ezer látogatás határainkon túlról, elsősorban Romániából, Szlovákiából és Nagy-Britanniából.

A WEBBeteg.hu-n történő tájékoztatás színvonalát az Internet Marketing Klub és a Magyar Marketing Szövetség által kiírt "Az Év Honlapja 2008" elnevezésű versenyen a szakmai zsűri Minőségi díjjal jutalmazta, amelynek köszönhetően a WEBBeteg egy éven keresztül viselheti "Az Év Honlapja 2008 Minőségi Díj" logót.

Reményeink szerint portálunk továbbra is hatékonyan segít az egészségüggyel kapcsolatos hiteles tájékozódásban és hírközlésben, betegeknek, érdeklődőknek és a médiában dolgozóknak egyaránt

http://www.webbeteg.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.