2022.05.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

– Az MTV Live HD 33 országban sugározza majd a Sziget Fesztivál Nagyszínpad koncertjeit és koncertfelvéteit

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> 1024x768 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/53139"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image10_35.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="77" /></a></span><em>Az idén több Sziget nagykoncertet újraélhetnek és szórakozhatnak azok, akiknek van MTV Live HD-jük</em><em>.</em>A csatorna ugyanis 33 országba viszi el az élőzene varázsát, több világsztár koncertjét és a Sziget utánozhatatlan hangulatát és hírét.

Az idén több Sziget nagykoncertet újraélhetnek és szórakozhatnak azok, akiknek van MTV Live HD-jük.A csatorna ugyanis 33 országba viszi el az élőzene varázsát, több világsztár koncertjét és a Sziget utánozhatatlan hangulatát és hírét.

Az idén több Sziget nagykoncertet újraélhetnek és szórakozhatnak azok, akiknek van MTV Live HD-jük.A csatorna ugyanis 33 országba viszi el az élőzene varázsát, több világsztár koncertjét és a Sziget utánozhatatlan hangulatát és hírét.

Zene, fantasztikus előadók, bulihangulat és Sziget Fesztivál minden mennyiségben: mindez pedig HD kép- és Dolby 5.1 hangminőségben. 2011-ben több millió néző és zenerajongó élheti újra akár felrakott lábbal, akár tombolva az élő koncerteket – a képernyők előtt.

Az MTV Live HD 2008-ban indult el, így nem kell bemutatni azoknak akik a zenei televíziózásból a legjobb minőséget akarják maguknak. Az idén a Sziget is belép azon fesztiválok sorába, akiket az MTV Live HD megismertet a világ különböző részein, 33 országban. 

A Sziget Fesztivál és az MTV Networks Magyarország már több éve együttműködik, 2011-ben pedig már nemzetközi szinten is folytatódik ez a kapcsolat. Az MTV Live HD nézői ugyanis hamarosan Európa egyik legkedveltebb nyári fesztiváljának, a Szigetnek a koncertjeit, koncertfelvételeit láthatják majd a csatornán.

www.mtvlivehd.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.