2022.október.05. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az Open2Europe tartani tudta a 2008-ra betervezett 30%-os növekedést, bruttó hozama 3.5 millió euró

4 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/22658"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/op.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="53" /></a></span>Az Open2Europe kommunikációs-, valamint európai cégek nemzetközi piaci terjeszkedését segítő szolgáltatást nyújtó ügynökség első alkalommal hozza nyilvánosságra pénzügyi adatait és európai sikerének kulcsáról is nyilatkozik </p><p>

op.thumbnailAz Open2Europe kommunikációs-, valamint európai cégek nemzetközi piaci terjeszkedését segítő szolgáltatást nyújtó ügynökség első alkalommal hozza nyilvánosságra pénzügyi adatait és európai sikerének kulcsáról is nyilatkozik

op.thumbnailAz Open2Europe kommunikációs-, valamint európai cégek nemzetközi piaci terjeszkedését segítő szolgáltatást nyújtó ügynökség első alkalommal hozza nyilvánosságra pénzügyi adatait és európai sikerének kulcsáról is nyilatkozik

A kitűnő erdemények bizonyítják e szolgáltatások valós piaci igényét

Az Open2Europe a nulláról indulva, főként egyedi üzleti modelljének köszönhetően mára már 120 referenciával rendelkezik, 7 év alatt folyamatosan növekvő nyereséggel számol (+40% per év), csapata pedig egyre bővül: 25 különböző nemzetiségből összeálló 60 fős konzultáns csoport dolgozik az ügynökségnél.

2007-ben a bruttó hozam elérte a 2,7, 2008-ban pedig a 3,5 millió eurót. Az aktuális gazdasági kontextus ellenére az Open2Europe-ra dinamizmus és frisseség a jellemző.

A nyereséget azonnal befekteti a cég: új országok fele való nyitás, új szolgáltatások illetve kommunikációs eszközök bevezetése, terjeszkedés más kontinensre. A 2006-os kanadai nyitás óta – ekkor indult útjára az Open2America -, indiai terjeszkedése által az Open2Europe most Ázsia meghódítására törekszik és hátravan még Kína!

Az Open2Europe és Magyarország

Az ügynökség magyar csapatának munkája – amit Veres Gyöngyi koordinál – intenzívebb lett 2008-ban, új kliensek választották partnerükül az Open2Europe-ot, egy nemzetközi terjeszkedés miatt megnőtt az érdeklődés a magyar cégek részéről is az ügynökség kommunikációs szolgáltatásai iránt.

 « Magyarország volt az egyik első ország a közép-kelet európai régióból, amelyik fele az Open2Europe nyitott anno.»  mondja Veres Gyöngyi, a cég Magyarországért felelős  konzultánsa. « 2009-ben feltett célunk, hogy a magyar piacot vonzóvá téve intenzívebb legyen a kapcsolatunk Magyarországgal és számos magyar cégnek nyújthassunk segítséget az európai, illetve észak-amerikai terjeszkedésben ».

Az idegen országok fele való nyitás – a siker kulcsa

Az európai piaci terjeszkedés manapság kikerülhetetlen. Az Open2Europe a kezdetek óta azon cégeknek vált főként hasznára, akik a különböző európai piacokra való terjeszkedéstől a gazdasági különbségek, a kulturális és nyelvi nehézségek miatt visszariadtak.

Jérôme Mauduit, az Open2Europe alapítójának és vezetőjének tolmácsolásában: « Az Open2Europe remek erdeményei egy valós piaci igényről árulkodnak. A mi partnereink között vannak  termékeik számára új piacot keresők, de olyanok is, akik a kommunikáció segítségével erősíteni akarják piaci poziciójukat».

A nívós szakemberi gárdával dolgozó ügynökség szolgáltatási köre széles : a klasszikus értelemben vett pr-szolgáltatáson túl fordítást, médiavásárlást, helyszínismereten alapuló tanácsot is képes nyújtani.

Az Open2Europe-ról www.open2europe.com

A 2001-ben alakult Open2Europe ügynökség célja különböző európai  vállalkozások számára  komplex, fordítással kiegészített  pr-szolgáltatás nyújtása. Különlegessége, hogy párizsi székhellyel rendelkezik, a munkatársak  az internet-adta lehetőségeket maximálisan kiaknázva – tehát költséghatékonyan – dolgoznak egy közös, nagy irodaházban Párizs észak- nyugati határánál.Az Open2Europe pillanatnyilag több mint 25 különböző európai nemzetiséggel rendelkező 60 munkatársat  számlál, Kanadában lévő irodája által pedig tevékenysége lefedi egész Észak-Amerikát.

Szakterületei: fogyasztási cikkek és szolgáltatások piaca, az újrahasznosítás és különböző zöld témák, illetve az új technológiák. Az Open2Europe-ot történelme alatt  120-nál több cég választotta kommunikációs partneréül és sikerét az évente átlagosan 40 százalékkal növő hozama is bizonyítja.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.