Ricoh MPW5100Ricoh MPW5100

A Ricoh tavaly évvégén mutatta be két új széles formátumú, multifunkciós készülékét, az AficioTMMP W5100 és AficioTMMP W7140-et. Az eszközök elérhető áron kínálnak kiváló nyomatminőséget, legyen szó általános irodai felhasználásról vagy mérnöki munkáról.

  Ricoh MPW5100Ricoh MPW5100

A Ricoh tavaly évvégén mutatta be két új széles formátumú, multifunkciós készülékét, az AficioTMMP W5100 és AficioTMMP W7140-et. Az eszközök elérhető áron kínálnak kiváló nyomatminőséget, legyen szó általános irodai felhasználásról vagy mérnöki munkáról.

Az AficioTMMP W5100 és az MP W7140 a Ricoh digitális irodai eszközkínálatának két legújabb tagja. A kimondottan széles formátumú feladatok ésszerűsítésére tervezett digitális multifunkciós eszközök fejlett nyomtatási, másolási és szkennelési funkciókat kínálnak, sokféle produktivitásfokozó lehetőséggel. A készülékekkel az általános irodai felhasználás mellett elsősorban a mérnöki, a tervezői, a másolószalon és a CAD-környezeteket célozzák meg.

Az elmúlt öt esztendőben a Ricoh szakembereinek tapasztalata szerint a reprográfiai cégeknél és a központi nyomtatási egységeknél jelentősen esett a nyomtatási volumen, ami elsősorban a kompakt széles formátumú berendezéseknek volt köszönhető, mint a Ricoh által bemutatott MP W2400 és MP W3600. A termelési szintű nyomtatással foglalkozó vállalkozások is egyre inkább igénylik a megfizethető árú, kisebb széles formátumú berendezéseket anélkül, hogy a produktivitás vagy a funkcionalitás terén kompromisszumot kellene kötniük. Az új MP W7140 berendezéssel a Ricoh belépett a széles formátumú termelési szintű piacra, amellyel kifejezetten ezt a felhasználói kört célozzák meg. A Ricoh ezzel a berendezéssel megszilárdíthatja pozícióját a közepes és a nagy teljesítményű széles formátumú termelési szintű piacon.

A 600 dpi-s felbontásnak és 256 szürke árnyalatnak köszönhetően garantált a kiváló nyomatminőség. Az MP W5100 182 x 210 mm és 914 x 15,000 mm méret között, míg az MP W7140 egészen 914 x 30,000 mm papírméretig képes kezelni a különböző típusú papírokat. A gépek 25-400 százalékos nagyításra képesek, így egyetlen lépésben lehet A/4-es rajzból A/0-at készíteni és fordítva. A felhasználók többféle papíradagolóból választhatnak, a két alapfelszereltségű tekercsadagoló mellett két további opcionális tekercsadagoló, kézi adagoló vagy 2 x 250 lapos vágott papíradagoló illeszthető a géphez. A készülékekhez kétféle opcionális nyomtatásvezérlő is elérhető.

A rajzok digitalizálása számos előnyt kínál. Megőrzi a régi dokumentumokat az utókornak, ésszerűsíti a munkafolyamatot és felgyorsítja a munkavégzést.

Az AficioTMMP W7140 fejlett szkennerével bármilyen színes vagy fekete-fehér rajz

beolvasható, korrigálható és elmenthető. A színes dokumentumok digitalizálása sem jár többletköltséggel, az e-mailbe vagy URL-címre szkennelés értékes időt takarít meg és csökkenti a hálózati forgalmat, emellett a dokumentumok szerkesztése is időveszteség nélkül elvégezhető.

Többi termékünkhöz hasonlóan az AficioTMMP W5100/MP W7140 is tükrözi a Ricoh környezetvédelmi elkötelezettségét. Kis helyen elfér, ózon-, zaj- és hő kibocsátása minimális. A kompakt és csendes széles formátumú megoldás akár a tervezőirodában vagy más munkaterületen is elhelyezhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük