www.citibank.huwww.citibank.hu

Budapesten,  VI. kerület Oktogon vonzáskörzetében a lakossági ügyfelek, a cégtulajdonosok és a kkv-vállalatok mostantól az új Citibank-fiókban juthatnak hozzá a világszínvonalú banki szolgáltatásokhoz 2008 augusztus 28-tól.

 

 www.citibank.huwww.citibank.hu

Budapesten,  VI. kerület Oktogon vonzáskörzetében a lakossági ügyfelek, a cégtulajdonosok és a kkv-vállalatok mostantól az új Citibank-fiókban juthatnak hozzá a világszínvonalú banki szolgáltatásokhoz 2008 augusztus 28-tól.

 

A város egyik legforgalmasabb csomópontjában, az UNESCO Világörökség részét képező Oktogon kereszteződésben található új fiók a Citibank teljes termék- és  szolgáltatáskínálatát nyújtja a magánügyfelek és kkv-vállalatok számára, beleértve a folyószámlákat, lekötött betéteket, hiteleket, betéti és hitelkártyákat, befektetési termékeket, pénzforgalmi és treasury szolgáltatásokat. A fiókban egy speciális Citigold center is működik, hogy az erős pénzügyi háttérrel rendelkező ügyfelek igényeit ideális körülmények között tudja biztosítani.

Ez a fióknyitás a Citibank elkötelezettségét példázza a magyarországi ügyfelek és közösség iránt. Shirish Apte, a Citi Kelet- és Közép-Európa régiójának vezérigazgatója avatta fel a fiókot a mai napon, ezen elkötelezettség megerősítéseként. A fióknyitó ünnepségen Apte úr elmondta: „Magyarország rendkívül értékes lehetőségeket jelent számunkra regionális és globális szinten egyaránt. Ez az új fiók a Citi univerzális banki stratégiájának kézzelfogható megtestesítője. Egyik legkiemeltebb célom az, hogy a különböző üzletágaink közötti együttműködést még magasabb szintre emeljem, ezzel biztosítva, hogy a vállalatot és személyes képességeinket leginkább az ügyfelek szolgálatába állíthassuk."

Sanjeeb Chaudhuri, a Citi globális lakossági üzletágának Európa, Közel-Kelet és Afrika régiójának vezérigazgatója szintén részt vett a megnyitó rendezvényen, megjegyezve: „Több mint 11 éve közvetlen kapcsolatom van a magyarországi lakossági üzlettel, az üzletág vezetőjeként is dolgoztam a '90-es években. Mivel személyesen is hozzájárultam a lakossági üzletág növekedéséhez, beleértve a Citibank-hitelkártya magyarországi bevezetését, nagy megelégedéssel és büszkeséggel tölt el, hogy részt vehetek a mai fiókavató ünnepségen, hiszen az Oktogon-fiókunkban immár egy újabb szép helyszínen nyújthatjuk széles körű szolgáltatásainkat ügyfeleinknek. További fiókok megnyitását tervezzük a közeljövőben, melyek az internetes, a mobiltelefonos és a CitiPhone-csatornák mellett jelentősen növelik jelenlétünket ezen a számunkra nagyon fontos piacon."

Batara Sianturi, a Citibank Zrt. elnök-vezérigazgatója hozzátette: „Elkötelezetten nyújtjuk világszínvonalú pénzügyi termékeinket és szolgáltatásainkat ügyfeleinknek, melyekkel segítjük életkörülményeik jobbá tételét, vállalkozásaik fejlődését és a közösségek virágzását.  Életstílusuk, szokásaik és pénzügyi igényeik szerint ügyfeleink értékesítési csatornáink bármelyikén intézhetik pénzügyeiket, beleértve a bankfiókokat, a hitelközpontokat, az internetes, valamint a telefonos banki szolgáltatást, és az üzletkötői hálózatot. A mai fiókavató ünnepség egy újabb mérföldkő értékesítési stratégiánk megvalósításában, melynek célja, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyük ügyfeleink számára pénzügyeik intézését. Bővülési terveink mellett elkötelezettek vagyunk aziránt is, hogy piacvezető technológiákat és szolgáltatásokat vezessünk be fiókjainkban és távcsatornáinkban egyaránt."

Ez a legutóbbi fióknyitás a Citibank rövid távú tervének része, miszerint több új fiókot nyit Magyarországon. Jelenleg összesen 39 Citibank-fiókban és hitelközpontban szolgálják az ügyfeleket az ország 19 jelentős városában.

http://www.citibank.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük