2022.05.18.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az UniCredit és a London Stock Exchange partneri együttműködése a kkv-k javára

4 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/97267"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image1_657.jpg" border="0" width="198" height="40" /></a></span>Az UniCredit bejelentette, hogy megállapodást írt alá a London Stock Exchange Grouppal arról, hogy elsődleges banki partnerként támogatja a közép- és kelet-európai ügyfélkörébe tartozó kis- és középvállalkozások fejlődését az innovatív ELITE platformon keresztül, amely ambiciózus európai magánvállalkozások növekedésének gyorsítását teszi lehetővé.

Az UniCredit bejelentette, hogy megállapodást írt alá a London Stock Exchange Grouppal arról, hogy elsődleges banki partnerként támogatja a közép- és kelet-európai ügyfélkörébe tartozó kis- és középvállalkozások fejlődését az innovatív ELITE platformon keresztül, amely ambiciózus európai magánvállalkozások növekedésének gyorsítását teszi lehetővé.

Az UniCredit bejelentette, hogy megállapodást írt alá a London Stock Exchange Grouppal arról, hogy elsődleges banki partnerként támogatja a közép- és kelet-európai ügyfélkörébe tartozó kis- és középvállalkozások fejlődését az innovatív ELITE platformon keresztül, amely ambiciózus európai magánvállalkozások növekedésének gyorsítását teszi lehetővé.

Az együttműködés keretében a partnerek létrehozzák az ELITE UniCredit CEE Lounge-ot, amely a szervezet és a menedzsment fejlesztését célzó átfogó szolgáltatások nyújtásával segíti a kis- és középvállalkozások növekedésének gyorsítását. A London Stock Exchange Group által életre hívott ELITE vezető európai üzleti iskolák, ágazati szakértők és vállalkozók részvételével nemzetközi színvonalú vezetői tréninget és coachingot, valamint mentorrendszerben támogatott munkakörnyezetet tesz elérhetővé a vállalkozások számára, és közvetlen kapcsolatot biztosít Európa pénzügyi és tanácsadói közösségéhez.

Az első 14 vállalkozást, amelyek az UniCredit CEE Lounge résztvevői lesznek, ma jelentik be a London Stock Exchange székházában. E vállalkozásokat az UniCredit Bosznia-Hercegovinát, Bulgáriát, Horvátországot, a Cseh Köztársaságot, Magyarországot, Romániát, Oroszországot, Szerbiát, Szlovákiát és Szlovéniát lefedő közép- és kelet-európai hálózatából választották ki.

„Nagy várakozással tekintünk a London Stock Exchange Grouppal induló együttműködésünk elé, melynek keretében olyan teljes körű oktatási, képzési és coachingszolgáltatásokat nyújtunk nagy növekedési potenciállal rendelkező közép- és kelet-európai vállalkozások számára, amelyek fejlődésük következő szintjére készíthetik fel őket. Az ELITE UniCredit CEE Lounge kifejezett célja, hogy azokat a vállalatokat, amelyek a holnap meghatározó vállalkozásaivá válhatnak, a számukra szükséges aktuális ismeretekkel készítse fel a megfelelő beruházási döntések meghozatalára. Az UniCredit szilárdan hisz a közép- és kelet-európai régió kiváló középvállalataiban rejlő potenciálban, és a gyors ütemű növekedésüket elősegítő innovatív szolgáltatások nyújtásával kívánja megerősíteni szerepét e vállalkozások megbízható banki partnereként. Az ELITE UniCredit CEE Lounge egyértelmű lépés ebbe az irányba" – nyilatkozta Carlo Vivaldi, az UniCredit CEE Division vezetője és az UniCerdit Bank Austria vezérigazgató-helyettese.

Az ELITE abban nyújt segítséget a gyors növekedésű vállalkozásoknak, hogy jobban megismerjék a számukra elérhető finanszírozási lehetőségeket és felkészült partnerekként tárgyalhassanak a befektetőkkel. Egyúttal kiváló alkalmat teremt arra is, hogy a bővülő vállalkozások ösztönözzék egymást, ötleteket cseréljenek vagy megosszák egymással legjobb üzleti gyakorlataikat, és felismerjék a kölcsönösen kínálkozó üzleti lehetőségeket.

„Örömmel indítjuk ma el együttműködésünket az UniCredittel, mely KKE-régióbeli fő banki partnerként csatlakozik az ELITE-hez. A partneri együttműködés keretében létrejövő 'ELITE UniCredit CEE Lounge' célja, hogy a régió legígéretesebb kis- és középvállalkozásait válassza ki, hogy csatlakozzanak az ELITE-hez és gyorsítsák fel növekedésüket. Meggyőződésünk, hogy az UniCredit, melynek jelenléte erős és szoros a kapcsolata a legjobb kis- és középvállalkozásokkal a közép- és kelet-európai régióban, jelentősen hozzá fog járulni az ELITE fejlődéséhez ezen a területen" – mondta Raffaele Jerusalmi, a Borsa Italiana vezérigazgatója és a London Stock Exchange Group tőkepiacokért felelős igazgatója.

2012-es indulása óta az ELITE Európa-szerte több mint 320 vállalkozást támogatott, és folyamatosan növekvő közösségéhez ma már 150 tanácsadó és 90 befektető tartozik.

Az ELITE UniCredit CEE Lounge létrehozásával a bankcsoport célja, hogy ügyfelei könnyebben jussnak hozzá értékes képzésekhez és a tevékenységükkel összefüggő programokhoz, valamint hogy közelebbi kapcsolatokat építsen ki Európa legjobb középvállalataival azáltal, hogy segítséget nyújt számukra stratégiai döntéseik meghozatalához, és támogatja őket növekedésükben.

A kezdeményezés legnagyobb haszonélvezői kétségtelenül az UniCredit közép- és kelet-európai vállalkozói ügyfelei lesznek. Az ELITE-szolgáltatásokat az UniCredit CEE Lounge-ban résztvevő egyes kkv-k igényeire szabják, amit a csoport azzal is támogat, hogy részt vesz tréningmodulok és a mentorálás kidolgozásában, és hozzáférést biztosít saját személyre szabott támogató szolgáltatásaihoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.