December 24-én és 31-én is nyitva tart, és borral és pezsgővel várja a nézőket a Cirko-Gejzír mozi.

 

December 24-én és 31-én is nyitva tart, és borral és pezsgővel várja a nézőket a Cirko-Gejzír mozi.

 

A Cirko-Gejzír mozi a korábbi évek gyakorlatának megfelelően december 24-én, karácsony mindkét napján, valamint szilveszter este is nyitva lesz, és új filmekkel várja a filmszerető közönséget. Premier előtt vetítik A pótolhatatlan Werner doktor című francia romantikus filmet is (Francois Cluzet főszereplésével), új bemutató pedig a Hóesés Barcelonában című spanyol romantikus vígjáték lesz.

 

Továbbra is megnézhető a nagy sikerű német film, a Toni Erdmann, a japán gasztrofilm, A remény receptje, az ausztrál Szexterápia, valamint számtalan más díjnyertes, minőségi film a világ minden pontjáról.

 

Hóesés Barcelonában – spanyol romantikus vígjáték

rendező: Dani de la Orden

Barcelona lázasan készülődik a téli ünnepekre, és az egész városban árad a szerelem és a varázslatos hangulat. A fiatal párnak, Carlesnak és Laurának nemrég született meg az első kisbabája. A nagymamának, Carmennek fontos bejelentenivalója van: utolérte a szerelem – de sajnos nem mindenki fogadja kitörő örömmel a jó hírt. Adrian és Angel szobatársak: mindent megosztanak egymás közt. Amikor megismerkednek egy csodálatos lánnyal, kiderül, hogy mégis van olyan helyzet, amikor nem jó ötlet az osztozkodás. A javíthatatlan romantikus, Oscar elhatározza: végre egyszer úgy lesz egyéjszakás kalandja, hogy nem szeret bele azonnal fülig a partnerébe. Jaume pedig ötven év után először érez szerelmet, amikor egy titokzatos francia nő megjelenik az életében.

Karácsony – ez a szeretet és szerelem időszaka Barcelonában is!

Szereplők: Alexandra Jiménez, Àlex Maruny, Miki Esparbé

https://youtu.be/z0QizxSv-dQ

http://www.imdb.com/title/tt3917316/?ref_=fn_al_tt_1

 

A pótolhatatlan Werner doktor – francia romantikus film

rendező: Thomas Lilti

A francia vidéki kisvárosban és környékén mindenki számíthat Werner doktorra, aki éjjel-nappal gyógyítója és bizalmasa a körzet lakosainak. De most maga az orvos betegszik meg, ezért megjelenik a közösség életében Natalie, a fiatal kórházi doktornő, hogy segítsen a rendelőben. De pótolhatja-e egy fiatal nő a mindenki által rajongásig szeretett és pótolhatatlannak vélt Werner doktort?

Szereplők: François Cluzet, Marianne Denicourt, Christophe Odent

https://youtu.be/NSlhJolfeOY

http://www.imdb.com/title/tt5078326/?ref_=fn_al_tt_1

 

December 24-én és 31-án este borral és pezsgővel várják a nézőket.

 

http://www.cirkofilm.hu/musor

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük