2014. június 28-án este a Kultkikötő és az Orlai Produkciós Iroda közös bemutatója lesz a Kultkikötő Balatonföldvári Szabadtéri Színpadán: Bagoly és cica – komédia. Országos premier.

 

2014. június 28-án este a Kultkikötő és az Orlai Produkciós Iroda közös bemutatója lesz a Kultkikötő Balatonföldvári Szabadtéri Színpadán: Bagoly és cica – komédia. Országos premier.

 

A Kultkikötő Halász Judit telt házas Csiribiri koncertjével kezdte idei színházi szezonját. Nem csak a közkedvelt szabadtéri színház évadkezdését, hanem a 118 éves Balatonföldvár alapításának évfordulóját is együtt ünnepelték több százan.

 

Az esti, felnőtt színházi előadások sorát június 21-én a kortárs német dráma egyik legnagyobb tehetsége, Marius von Mayenburg szürreális darabja, „A csúnya" című fekete komédia indította Némedi Árpád rendezésében, a kaposvári Csiky Gergely Színház művészeinek (Takács Géza, Német Mónika, Gyuricza István és Szvath Tamás) előadásában.

 

És most, június 28-án Jordán Adél és Szabó Kimmel Tamás közreműködésével Bill Manhoff komédiája, a „Bagoly és cica" országos bemutatója lesz a balatonföldvári Kultkikötő színpadán.

 

Felix ifjú író, aki a nagy áttörésre vár. Szakadatlanul dolgozik a nagy regényen, amely majd híressé teszi, ám a kiadók sorra visszautasítják őt. Doris, a magát modellnek valló fiatal nő a jég hátán is megél – illetve élne, ha hagynák. Ám az éjszaka közepén kiteszik a lakásából, ő pedig bekopog, hogy menedéket keressen Felixnél. Náluk ellentétesebb két embert nem hordott még a hátán a föld.

Csupán egy percre van szükség, hogy egymás agyára menjenek. Ám mégis össze vannak kényszerülve egy pici garzonlakásba. Hát mindent megtesznek, hogy valahogy túléljék a helyzetet.

A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

 

Jegyinformáció: + 36 30 6655 989, jegy@kultkikoto.hu

 

2014. június 28. (SZO) 20.30 | esőnap: június 29. (V) 20.30

Bagoly és cica – komédia

 

Szereplők: Jordán Adél, Szabó Kimmel Tamás

Producer: Orlai Tibor

Rendező: Pelsőczy Réka

 

www.kultkikoto.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük