Országos premierek érkeznek a FilmBox csatornákra, így akik szeretik a sorozatokat, izgalmas újdonságokat találnak a műsorban.

 

Országos premierek érkeznek a FilmBox csatornákra, így akik szeretik a sorozatokat, izgalmas újdonságokat találnak a műsorban.

 

A Háborús Évek első része a FilmBox Basic-en július 5-én 21 órától, a FilmBox HD-n

július 6-án 21 órától lesz látható. Ez a 10 részes, lebilincselő háborús dráma egy belga család szemén keresztül mutatja be az I. világháború zaklatott éveit. A Flandersben élő Boesman-família valamennyi tagja másként éli meg a háborút. Philippe, a családfő még akkor sem akarja elhinni, hogy a németek megszállhatják hazáját, mikor az már konkrétan megtörténik, legidősebb fia, Vincent önként áll be katonának, míg kisebbik fia, Guillaume inkább menekülőre fogja, a 15 éves Marie pedig, aki mindig is orvosi pályáról álmodott, nővérnek áll és hamarosan a frontvonalon találja magát, ahol leírhatatlan szörnyűségekkel szembesül. Valamennyien máshogy vélekednek a kötelességről, a hazáról és a világról, de egy dologban még a legviharosabb időkben is egyetértenek: a család mindennél fontosabb.

 

A Puberty Blues, azaz a Tinik a parton című ausztrál családi sorozat a könnyedebb műfajok kedvelőinek színesítheti az estéit, ha a FilmBox Family csatornára kapcsolnak július 7-én,

21 órakor. 1977-et írunk. Debby és Sue elválaszthatatlan jó barátok, és ugyan majdnem minden adott nekik a felhőtlen tinédzserkorhoz, végtére is egy klassz tengerparti városban élnek, ahol mindig van mit csinálni, a két lány mégis arról álmodozik, hogy csatlakozzon a menő szörfösökből és laza csajaikból álló Grenhills bandához. Ám ennek szigorú – egyszerre izgalmas és félelmetes – feltételei vannak, ráadásul szüleik mindent megtesznek azért, hogy ezt meghiúsítsák, mi több, barátságuk is komoly veszélybe kerül, mikor Debbie-t bentlakásos iskolába küldik… Szex és szerelem, generációs különbségek és a felnőtté válás örök dilemmája áll eme díjnyertes ausztrál tévésorozat központjában, amely Kathy Lette és Gabrielle Carey kultikus regénye alapján készült.

http://spiintl.com/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük