2022.december.01. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Bemutatkozik az F&F és a Cherokee karácsonyi kínálata

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/30091"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/TescoLogo.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.tesco.hu" title="www.tesco.hu" width="100" height="100" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.tesco.hu/">www.tesco.hu</a> </strong></span></span>Pénteken valamennyi Tesco hipermarketben bemutatkoztak a hazánkban is népszerű F&F és Cherokee ruházati márkák ünnepi kollekciói. Érdemes már most válogatni a divatos és kedvező árú darabok közül, hiszen a család minden tagja számára kínál jó minőségű, dekoratív és praktikus darabokat egyaránt. <p>

www.tesco.huwww.tesco.hu Pénteken valamennyi Tesco hipermarketben bemutatkoztak a hazánkban is népszerű F&F és Cherokee ruházati márkák ünnepi kollekciói. Érdemes már most válogatni a divatos és kedvező árú darabok közül, hiszen a család minden tagja számára kínál jó minőségű, dekoratív és praktikus darabokat egyaránt.

www.tesco.huwww.tesco.hu Pénteken valamennyi Tesco hipermarketben bemutatkoztak a hazánkban is népszerű F&F és Cherokee ruházati márkák ünnepi kollekciói. Érdemes már most válogatni a divatos és kedvező árú darabok közül, hiszen a család minden tagja számára kínál jó minőségű, dekoratív és praktikus darabokat egyaránt.

A Tesco november 13-ától, péntektől abban is segít vásárlóinak, hogy tetőtől-talpig felöltözhessenek az ünnepi időszakra, ettől a naptól érhető el ugyanis a Cherokee és az F&F karácsonyi kínálata országszerte a hipermarketekben.

Az F&F elegáns darabjai mellett az októberben debütált F&F Blue család lezser kollekciói is megtalálhatók a karácsonyi katalógusban, melyben ezúttal megjelenik az F&F True – a teltkarcsú hölgyekre szabott nőies öltözékek széles választéka is.

A Cherokee a legkisebbektől kezdve a bakfisokon át a család minden tagja számára kínál divatos, nappali és esti öltözéket egyaránt. A legkisebbek számára például kapható mókás, rénszarvas- és Mikulásöltözék, hozzá való kiegészítőkkel. A nagyobbak vagány és stílusos – például flitteres díszítésű – darabokat találhatnak maguknak. Azok számára, akik a felöltözés helyett inkább más bőrébe bújnának, kedves jelmezeket kínál a Tesco elérhető áron.

Az Angliában 2001-ben debütált F&F ruházati márka 2008-ban vált elérhetővé a magyar vásárlóközönség számára a Tesco hipermarketekben. Angliában a 10 legnépszerűbb ruhamárkák között tartják számon az F&F divatház kollekcióit, melyeket a legfrissebb trendek inspiráltak, hiszen megfizethető áron kínálnak a család valamennyi tagja számára igazán divatos darabokat.

A teljes választékról a legfrissebb katalógusokban, vagy pedig a http://www.ruhazatatescoban.hu/ weboldalon találhatnak bővebb információkat a vásárlók. Illetve a Tesco által forgalmazott Cherokee és F&F márkák kiváló minőségű, ugyanakkor igen kedvező árú termékeinek széles választéka országszerte valamennyi hipermarketében megtalálható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.