Az LG Electronics (LG) a nemzetközi CES® 2015 kiállításon mutatja be egyedülálló LG Styler ruhagondozó rendszerének megújult és továbbfejlesztett modelljét. Az új, kompaktabb és még kedvezőbb árú LG Styler a ruhák tisztítószer nélküli felfrissítésére szolgál, így ideális megoldás a nehezen karbantartható ruhadarabokhoz, például öltönyökhöz, kabátokhoz és pulóverekhez.

 

Az LG Electronics (LG) a nemzetközi CES® 2015 kiállításon mutatja be egyedülálló LG Styler ruhagondozó rendszerének megújult és továbbfejlesztett modelljét. Az új, kompaktabb és még kedvezőbb árú LG Styler a ruhák tisztítószer nélküli felfrissítésére szolgál, így ideális megoldás a nehezen karbantartható ruhadarabokhoz, például öltönyökhöz, kabátokhoz és pulóverekhez.

 

A legújabb LG Styler elődjéhez hasonlóan gyorsan és hatékonyan frissíti fel a ruhadarabokat olyan nagyszerű megoldásokkal, amelyeket mosógépekben hiába is keresnénk. A Styler Odor Removal szagtalanító funkciója gőz segítségével távolítja el a füst, ételek és izzadás okozta kellemetlen szagokat. A vásárlók két különböző illatvilág közül választhatnak az üdítően kellemes parfümhatás eléréséhez. A Quick Refresh funkció gyorsan felfrissíti a ruhadarabok megjelenését, tapintását és illatát, míg a mozgó ruhaakasztó finom rázással tünteti el az átgőzölt ruhák gyűrődéseit. Az új, egyszerű nadrágél-vasalási funkció alig fél óra alatt regenerálja és tökéletesen élre vasalja az öltönynadrágokat. Az új LG Styler beépített hőszivattyúval is rendelkezik, amely szabályozott hőmérsékleten meleg levegőt állít elő, hogy megóvja a ruhadarabokat a szárítás alatti zsugorodástól vagy károsodástól.

 

Az LG Styler hatékony sterilizálást biztosít az LG számos népszerű mosógépéből ismert TrueSteamTM forró gőzpermetes technológia segítségével. Egyetlen gombnyomásra forró gőzt alkalmaz a rendszer a ruhadarabok, vagy éppen a puha gyermekjátékok mélyén rejtőző kórokozók és baktériumok 99,9 százalékának elpusztításához.[1] A termékteszteléssel foglalkozó elismert szervezetek, így a British Allergy Foundation (BAF) és a Korea Apparel Testing & Research Institute (KATRI), is bevizsgálták az LG Styler gőzsterilizálási funkcióját, és megerősítették annak hatékonyságát. Az Intertek által végzett vizsgálatok kimutatták, hogy az LG Styler a teljes, 90 perces sterilizálási program során eltávolítja a hexaklór-etilén kb. 92 százalékát – ez, a vegytisztításnál elsődlegesen használt, lehetséges rákkeltőként besorolt vegyi anyag. [2]

 

A Smart DiagnosisTM funkció és az NFC-címkék kényelme szintén az új LG Styler része. A Smart DiagnosisTM a felhasználót értesíti okostelefonján, ha a rendszer karbantartást vagy javítást igényel, míg az NFC segítségével a vásárlók speciális programokat tölthetnek le okostelefonjukra, és ezeket egyetlen koppintással feltölthetik a Styler rendszerébe.

 

A korábbi Stylerrel összehasonlítva a szekrény teljes mérete 30 százalékkal csökkent, és a lekerekített szegély, a modern üvegajtó és az ízléses alumínium fogantyú mind azt szolgálja, hogy a rendszer harmonikusan illeszkedjen szinte bármilyen lakásberendezéshez. Az LG Styler érintéssel vezérelhető gombjai egy lágy fénnyel finoman megvilágított panelen helyezkednek el a készülék elején. A Styler működése rendkívül csendes, a mindössze 40 dB zajszint mellett akár alvás közben is üzemeltethető.

 

„Minél több teendőnk van a mindennapi életben, annál nehezebb megfelelően gondoskodni a ruhatárunkról" – mondta Seong-jin Jo, az LG Home Appliance & Air Solution Company elnök-vezérigazgatója. „A professzionális tisztítószolgáltatások nem csak drágák, hanem hosszú távon károsíthatják is a ruházatot. Az LG Styler kiválóan helyettesítheti az ilyen szolgáltatásokat, a legjobb állapotban tartja az öltönyöket, pulóvereket, blúzokat és a ruházat más kényes darabjait és segítségével a vásárlók jobban felügyelhetik a ruhatárukat is."

 

 

Főbb jellemzők:

  • Nagy kapacitású ruházatfrissítő (összesen 4 darab)
  • Egyszerű nadrágél-vasalási funkció
  • Hőszivattyú technológia
  • Egészségügyi program (Intertek tanúsítvány)
  • Kímélő szárítás a kényes ruhadarabokhoz
  • Smart DiagnosisTM
  • NFC


[1]  A BAF gyerekruhákat, puha játékokat, takarókat és gyapjú tárgyakat vizsgált. A KATRI három inget vizsgált Staphylococcus aureus és Escherichia coli jelenlétére.

 

[2]  Összehasonlításként a hexaklór-etilénnek csak 62 százaléka távozik természetes módon 8 óra alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük