A Gourmet fesztiválon mutatkozott be az „ITQ Superior Taste Award" három csillagos magyar ivóvize.

A Gourmet fesztiválon mutatkozott be az „ITQ Superior Taste Award" három csillagos magyar ivóvize.

A hétvégi Gourmet fesztiválon mutatkozott be a nagyközönségnek Magyarország jelenleg legelismertebb palackozott ivóvize, a Panta Aqua the Water. A közelmúltban Brüsszelben megtartott „ITQ Superior Taste Award" díjon a legfelsőbb kategóriájú vizek között is a legkiválóbbak közé kerülő ivóvizet a mosonmagyaróvári AQUA Szolgáltató Kft. palackozza, hazánkban Szigetközi Friss víz néven kerül forgalomba.

A nemzetközi megmérettetésen az ivóvíz külföldi megjelenésű szénsavmentes, kizárólag üvegpalackban forgalomba hozott változata, a Panta Aqua the Water nyerte el a megtisztelő díjat, melyért évről évre nagyon sok víz indul versenybe. A Michelin csillagos sztár séfek és sommelier-ek több mint 70 tagú válogatott, nemzetközi bírálóbizottsága egymástól függetlenül, vak kóstolási teszt során értékelte idén is az elé kerülő vizeket az „ITQ Superior Taste Award" díjon, melyen három csillagos, a kimagasló termékek kategóriájában is a legkimagaslóbb minősítést csak az a termék kaphat, amelyet a bírálók 90 százalékánál többen tartanak erre méltónak.

Ezt a megtisztelő elismerést nyerte el az AQUA Kft. palackozott vize az ITQ fennállásának 10. jubileumi évében, bizonyítva ezzel, hogy a prémium kategóriában is megállja a helyét, a híres olasz, japán, svájci vizekkel egy szinten. Háromcsillagos minősítést a világon idén csupán néhány cég terméke ért el a népes nemzetközi mezőnyben, magyar víznek ez eddig az AQUA Szolgáltató Kft. Panta Aqua the Water vizén kívül még nem sikerült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük