A blendelt pálinka állandó, folyamatos minőséget biztosít az exportőrnek. Több mint húszezer palack Rézangyal került az orosz boltok polcaira.

 

A blendelt pálinka állandó, folyamatos minőséget biztosít az exportőrnek. Több mint húszezer palack Rézangyal került az orosz boltok polcaira.

 

Megtörtént az eddigi legnagyobb áttörés a magyar pálinkaexport területén. Tizenöt-féle Rézangyal termék, köztük a hagyományos ízek: szilva, barack és körtepálinka jelent meg a moszkvai és a szentpétervári üzletekben. A pálinkatörvény elfogadása óta ilyen méretű, palackozott, márkanévvel ellátott pálinkaexport még nem történt hazánkban.

 

Az egyeztetések már 2009 év végén elkezdődtek, amelyet több kóstoló és bemutató követett.

Miután a Rézangyal egy blendelt pálinka, ami azt jelenti, hogy házasítjuk a tételeket, folyamatos és állandó minőséget tudunk garantálni az orosz disztribútor számára. Ez egy fontos szempont a hosszútávú, jelentős mértékű export esetében" – mondta Maros Róbert a Rézangyal Kft. ügyvezetője, majd hozzátette, nagyon örül az áttörésnek, ugyanakkor úgy véli, még sok hasonló lépés szükséges ahhoz, hogy a pálinka nemzetközi térhódításáról beszélhessünk.

 

Amennyiben a Rézangyal külföldi értékesítése növekszik, az a cég beszállító partnereinek, és rajtuk keresztül a hazai gyümölcstermelőknek is többletbevételt jelenthet.

 

„A pálinkákat a legnevesebb prémium áruházakban /pl. ГУМ (GUM) áruház, Елисеевский Универмаг (Jeliszejevszkij Unyivermag), Глобус Гурме (Globusz Gourmet)/, illetve prémium éttermekben és bárokban lehet kapni" – mondta Kiss Szilárd, a moszkvai Vengerskoe Vino tulajdonosa, egyben a moszkvai magyar nagykövetség mezőgazdasági attaséja.

 

A külföldön kapható Rézangyal palackokat orosz nyelvű hátcímkével látták el, a márkanév azonban eredeti nyelven szerepel az üvegen.

 

Apropó: Új prémium íz a Rézangyalnál az 55 fokos málna. „Málna magasfokon"

 

Új ízzel bővült a Rézangyal prémium termékcsaládja. Az 55 fokos málna a magas alkoholtartalom mellett magába hordozza az erdei gyümölcs ízét. A málna régies, népi neve boldogasszony, amely árulkodik a zamatos, különleges gyümölcsről.

 

Az új párlat illatában fiatalos, behízelgő, üde, friss citrusos jegyeket hordoz, de kóstolásnál már kiadja a várt, erős határozott karakteres ízt. Lecsengésében pedig hosszú maradandó élményt nyújt fogyasztóinak.

 

http://www.rezangyalpalinkak.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük