2022.05.18.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Biztonságosabb vasalás a ruháknak és a családnak

4 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/80587"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image14_54.preview.jpg" border="0" width="476" height="716" /></a></span>Az <a href="http://www.electrolux.hu/Products/H%C3%A1ztart%C3%A1si_kisg%C3%A9pek/Vasal%C3%B3k/G%C5%91z%C3%B6l%C5%91s_vasal%C3%B3/EDB6146GR">új Electrolux 4Safety vasalók</a>kal biztonságosabbá válik a vasalás mind a ruhák, mind pedig a család szemszögéből. A készülék kialakításának köszönhetőn a legapróbb hajtások és gombok mögött is tökéletes munkát végez, a biztonsági fény pedig folyamatosan figyelmeztet rá, ha még meleg a készülék talpa. Amennyiben valaki ottfelejti a vasalót a vasalódeszkán, a készülék automatikusan kikapcsol megelőzve a felesleges energiafogyasztást és az esetleges baleseteket.</p>  <p><strong>

Az új Electrolux 4Safety vasalókkal biztonságosabbá válik a vasalás mind a ruhák, mind pedig a család szemszögéből. A készülék kialakításának köszönhetőn a legapróbb hajtások és gombok mögött is tökéletes munkát végez, a biztonsági fény pedig folyamatosan figyelmeztet rá, ha még meleg a készülék talpa. Amennyiben valaki ottfelejti a vasalót a vasalódeszkán, a készülék automatikusan kikapcsol megelőzve a felesleges energiafogyasztást és az esetleges baleseteket.

 

Az új Electrolux 4Safety vasalókkal biztonságosabbá válik a vasalás mind a ruhák, mind pedig a család szemszögéből. A készülék kialakításának köszönhetőn a legapróbb hajtások és gombok mögött is tökéletes munkát végez, a biztonsági fény pedig folyamatosan figyelmeztet rá, ha még meleg a készülék talpa. Amennyiben valaki ottfelejti a vasalót a vasalódeszkán, a készülék automatikusan kikapcsol megelőzve a felesleges energiafogyasztást és az esetleges baleseteket.

 

„Vajon kikapcsoltam a vasalót?" Ki ne tette volna fel ezt a kérdést magának miután becsukta a lakás ajtaját és elindult otthonról. Az Electrolux 4SafetyTM Precision vasalók esetében ez a kérdés nem kérdés, hiszen a készülék pozíciójától függően automatikusan kikapcsol 30 másodperc vagy 8 perc után, ha nem nyúlunk hozzá. Egy beépített biztonsági fény figyelmeztet, ha a talp még meleg, így pontosan tudjuk, hogy meddig kell a gyerekeket távol tartanunk. A vasaló gumírozott hátlapja biztos elhelyezést nyújt, így nem kell attól tartanunk, hogy könnyen elbillen a készülék.

 

Kisebbségben vannak azok, akik szeretnek vasalni, ráadásul a többség az új vasaló kiválasztásakor általában az árat és a designt veszi csak figyelembe, de nem figyel a funkciókra. Míg egy mobiltelefon vásárlását hosszas beszélgetések előzik meg, a vasaló esetében épp azt hagyják sokan figyelmen kívül, amivel a saját munkájukat könnyíthetnék meg.

 

A 4SafetyTM Precision vasalók vékony csúcsos INOX orra könnyen befér a zipzárak, gombok és az apró hajtások alá. A talp könnyen csúszik bármilyen anyagon és karcolásmentes bevonatának köszönhetően ezt a jó tulajdonságát éveken át megőrzi.

 

A ResiliumTM talpból 500 apró lyukon keresztül áramlik ki egyenletesen a gőz kíméletesen kisimítva a ruhákat. A kis lyukakat és a készülék belsejét a TwinClean vízkőtelenítő rendszer védi meg a vízkő lerakódásoktól, mely egyúttal a ruhák védelméről is gondoskodik. A 350 ml-es átlátszó víztartály bőven elegendő vizet tárol egy nagyobb adag ruha kivasalásához, a víz betöltése pedig a nagy a betöltő nyíláson keresztül biztonsággal elvégezhető.

 

 

Az Electrolux 4Safety gőzölős vasaló jellemzői:

 

  • Biztonsági funkciók: 3× automatikus kikapcsolás (30" után a talpán vagy oldalán hagyva, 8' után függőleges helyzetben), XL méretű biztonsági állvány és kész / automata kikapcsolás / felfűtés kijelzése.
  • Precíz vasalás: különleges orrkiképzés a tökéletes vasalásért
  • Nagy teljesítmény: 500 gőznyílás a simító gőz előállításához, 130-170 grammos gőzlövet, 0-40g/perc gőzadagolás, egyszerű vízbetöltés és 350 ml-es átlátszó víztartály, valamint 360°-ban elforgatható hosszú kábel
  • Szövetbarát: Karcmentes ResiliumTM talp, TwinClean vízkőtelenítő rendszer és csepegésgátló funkció
  • Környezetbarát: Az EDB6146GR modell 15%-ban újrahasznosított műanyagot tartalmaz.

 

 

Magyarországon az alábbi új 4Safety modellek kaphatóak:

Kék – modellszám: EDB6120, ajánlott fogyasztói ár: 16 990 Ft

Acélkék – modellszám: EDB6130, ajánlott fogyasztói ár: 18 990 Ft

Green modell – modellszám: EDB6146GR, ajánlott fogyasztói ár: 19 990 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.