Május 28-án szombaton 10 és 16 óra között gyermeknap alkalmából nyílt napot tartanak a Szépilona kocsiszínben.

Május 28-án szombaton 10 és 16 óra között gyermeknap alkalmából nyílt napot tartanak a Szépilona kocsiszínben. Az egész napos, ingyenes rendezvényen a jókedvé a főszerep, családi és szakmai programjaink között gyermekek és szülők egyaránt találnak majd kedvükre valót. Lesz BKV-s makettkészítés, színezők és kvíz, illetve homokozóval is készülünk a legkisebbeknek.

A rendezvény ideje alatt a látogatók megtekinthetnek és felszállhatnak egy T5C5K és egy TW6000 típusú villamosra. Valamint egy igazi Matuzsálemet is köszönthetnek az érdeklődők, hiszen a „Muki" névre hallgató acélvázas hóseprő jármű is körbejárható lesz.

 

Megközelítés:

UV típusú villamos (Budagyöngye és Szépilona kocsiszín között negyedóránként jár, ingyenesen használható)

22-es és 22 A busz  (Széll Kálmán térről indul, menetrend szerinti járat, használatához érvényes bérlet vagy jegy szükséges)

 

Városliget

 

A BKV Zrt. gyermeknap alkalmából különleges ajándékkal kedveskedik 15 év alatti utasainak május 28-29-én, szombat-vasárnap a Városligetben. Ezekre a napokra ugyanis a sokak által kedvelt gumikerekes mikroszerelvényen, azaz a Budapesti Sétajáraton 90%-os kedvezménnyel utazhat mindenki, aki még nem töltötte be a 15. életévét. A jegy így 300 Ft helyett mindössze 30 Ft-ba kerül a kis utasoknak.

 

A városligeti járat szombaton menetrend szerint közlekedik, minden fél és egész órai indulással 10.30-17.30 között, de vasárnap – rendezvény miatt –  csak 13.30 és 17.30 között jár. A jármű a Műcsarnok elől indul és ide is érkezik vissza. Köztes megállója nincs, jegyet a Műcsarnokban lehet vásárolni.

 

Részletes leírás a http://www.bkv.hu/hu/turisztika/budapesti_setajarat_turisztika  oldalon található.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük