2022.augusztus.08. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Bővítetések a karcagi Kormányablak ügyfélszolgálatán

2 perc olvasás

kep4.jpgEgy hét alatt három új Kormányablakkal gazdagodott Jász-Nagykun-Szolnok megye. A tizenegyediket Karcagon adták át ma délelőtt. Az új integrált ügyfélszolgálaton már 509 ügytípusban intézhetik az állampolgárok ügyeiket. Az átadási ünnepségen Dr. Kállai Mária kormánymegbízott kiemelte, a jelenlegi félezer ügykör a kormányzati ciklus végére megduplázódik, és több, mint ezer állammal kapcsolatos ügy lesz elérhető egy helyen.

Egy hét alatt három új Kormányablakkal gazdagodott Jász-Nagykun-Szolnok megye. A tizenegyediket Karcagon adták át ma délelőtt. Az átadási ünnepségen Dr. Kállai Mária köszöntötte a résztvevőket.

kep3_es_vezerkep.jpgA kormánymegbízott köszöntőjében kiemelte; a terület modernizálásának legfontosabb elvárása az ügyfélbarát közigazgatás megteremtése, amikor az ügyintézés nem időveszteség, bosszúság, hanem gördülékenyen zajló folyamat.

Elmondhatjuk, hogy öt év alatt nagyot változott a hivatal világa. Az állampolgárok bizalma erősödött és egyre többen vélekednek pozitívan az egyablakos ügyintézésről. Az új kormányablakok egységes arculattal, közel hasonló ügyfélfogadási idővel és akadálymentesítve várják az ügyfeleket – fogalmazott Dr. Kállai Mária.

Hozzátette; jelenleg már 509 ügy intézhető és a kormányzati ciklus végére több mint ezerféle állammal kapcsolatos ügy lesz elérhető egy helyen. A kormányablakokban elintézhető ügytípusok színes képet mutatnak, hiszen a családügyektől a fogyasztóvédelmi kérdésekig számos esetben fordulhatunk a hivatalhoz. Az itt intézhető ügyek tulajdonképpen végigkísérik az életünket, a születéstől a nyugdíjba vonulásig – fogalmazott a kormánymegbízott.

Az ünnepi köszöntőt követően Dr. Kállai Mária kormánymegbízott, Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke, Hodos Julianna járási hivatalvezető és Dobos László polgármester avatta fel az integrált ügyfélszolgálatot, majd köszöntötték az új kormányablak első ügyfelét is.

Az ügyfélszolgálaton nyolc munkaállomás, valamint egy fotófülke várja a járás több mint 42 ezer ügyfelét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.