2024.május.18. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Bruce Dickinson fia is fellép a Bullet For My Valentine előtt

2 perc olvasás

metalb.jpgAz Iron Maidenből ismert Bruce Dickinson fia, Griffin Dickinson Shvpes nevű zenekarával nyitja a Budapest Park metalcore-estjét június 18-án.

 

A Shvpes mellett a metál rajongók a Caliban, a Blessthefall, az Asking Alexandria és a Bullet For My Valentine koncertjén tombolhatnak. (lásd: http://euroastra.blog.hu/2018/01/30/nyari_metal_orulet_a_budapest_parkban)

Az alma nem esett messze a fájától. Az Iron Maiden frontemberére és fiaira ez különösen igaz: idősebb fia, Austin az As Lions énekese, míg az ifjabbik, Griffin Dickinson a Shvpes-ben áll a mikrofon mögött. A melodikus hardcore vonalon mozgó banda 2016-ban jelentette meg Pain.Joy.Ecstasy.Despair című lemezét, július 6-án pedig kihozzák a Mixtape 1-t is, így a Budapest Parkban már ebből is kaphatunk ízelítőt.

 

Csakúgy, mint az este fő fellépőjétől, a Bullet For My Valentine-tól, akik hónap végén hozzák ki hatodik, Gravity c. korongjukat. A kétezres évek egyik legmeghatározóbb metál bandájának ez lesz az első headliner koncertje itthon.

Sokak örömére az Asking Alexandria tavalyi telt házas bulija után szintén friss anyaggal és ismét első énekesükkel, Danny Wornsnoppal érkezik. Bemelegítéshez érdemes megnézni vadiúj, Alone in a Room című klipjüket.

Mellettük még az amerikai Blessthefall agresszív, mégis érzelmekkel átszőtt zenéjére és a régi zúzósabb Blessthefall-anyagokra hajazó Hard Feelingsre, valamint a német metalcore színtér súlyos szereplőire, a velőtrázó üvöltésekkel és elementáris erőkkel érkező Calibanre is tombolhatunk június 18-án.

 

Egy biztos, ez lesz a nyár legdurvább metál eseménye: öt aktuális banda, egy este, a legsúlyosabb régi és új dalokkal a Budapest Parkban.

A jegyekért irány a www.budapestpark.hu oldal.

 

  1. Június 18.

Nyári metál őrület a Budapest Parkban

 

https://www.facebook.com/events/137469203638615

https://www.facebook.com/SHVPES

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.