2013. március 1-től újra New Orleans Music Club (röviden: New Orleans Club) néven várja vendégeit a Budapest Bár Mulató. A fővárosi Lovag utca 5. szám alatt található szórakozóhely tehát ismét New Orleans Club néven üzemel, és fogadja az érdeklődőket, de a főszerep mindig is a zenéjé és főleg a táncos estéké marad.

 

2013. március 1-től újra New Orleans Music Club (röviden: New Orleans Club) néven várja vendégeit a Budapest Bár Mulató. A fővárosi Lovag utca 5. szám alatt található szórakozóhely tehát ismét New Orleans Club néven üzemel, és fogadja az érdeklődőket, de a főszerep mindig is a zenéjé és főleg a táncos estéké marad.

 

A PUF-tól a swingen át a Jazz popig – koncertek, zenés táncos programok és cirkusz-színház. A New Orleans Club sikerzenekarok koncertjeivel, művészi táncbemutatókkal, fergeteges táncos estékkel és új szórakoztató showműsorral várja vendégeit.

 

Koncertre fel, nézzük hát sorjában.

A szeszélyes hónapot a 30 éves fennállását ünneplő PUF nyitja. A Pál Utcai Fiúk Akusztik koncertjén ismert vendégművészek közreműködésével – főleg akusztikus hangszerelésben – felcsendülnek az egykori nagy slágerek és a vadonatúj dalok is.

A legendás zenekart másnap a hazai zenei élet legaktívabb, immár nemzetközileg is elismert jazz-pop formációja, a Peet Project követi. A népszerű együttes a floridai fesztivál-fellépés előtt itthon mutatja be harmadik nagylemezét (Overseas).

A koncertek sorát az újra színpadra lépő színészzenekar zárja KÖNNYŰ ESTI SÉRTÉS címmel. Polyák Lilla és Oberfrank Pál (ének), Hajdú Steve (basszusgitár), Kocsis Gergely (szaxofon), Vass György (dob), Fesztbaum Béla (gitár, billentyű) összeállítású csapat igazi csemege minden korosztálynak. A repertoárban hazai és külföldi slágerek feldolgozásai (Máté Péter, LGT, Dire Straits, Joe Cocker, Tina Turner, de néhány jazz örökzöld is), valamint saját dalok szerepelnek.

 

A koncertek mellett jönnek a kihagyhatatlan táncos szombat esték.
Az első áprilisi szombaton boogie lázban égünk, amit az elsőszámú Swing & Boogie Show zenekar, a Group'N'Swing fog csillapítani Gájer Bálint vezetésével. A Voice tehetség-kutatójának ezüst érmese ebben a hónapban is dupláz a klubban. Április 19-én a Gájer Bálint esten a különleges sármos hangú dzsesszelőadó swing örökzöldekkel és dzsessz-sztenderdekkel kápráztatja el a nagyérdeműt. A slágerek a kellemes hangulatot garantálják, a táncolni vágyókat pedig a swing és a rock'n'roll pezsdítő ritmusai varázsolják el. 

A hónap közepén a népszerű Gitáno zenekar lép fel. A koncerten előkerülnek a közismert magyar és külföldi előadók pop, latin és funk slágerei is, a táncolni vágyó közönség nagy örömére.

Április harmadik szombatja a Garami Funky Staffé. A 70-es, 80-as, 90-es évek funky, disco és soul slágerei mindenkit megmozgatnak és táncra hangolnak.

Két táncos bemutató is várja ebben a hónapban a látogatókat. A HISTORIA DEL TANGO SHOW egy izgalmas és érzéki latinos műsor, az AL-ANDALUS pedig egy tüzes flamenco és egy elvarázsoló hastánc kavalkád egyvelege. A TANGO SHOW keretében különleges zenei időutazáson vehetünk részt, melynek során megismerhetjük e tánc és életérzés felülmúlhatatlan, érzelemdús világát. Akik kedvet éreznek, egy bevezető tangó óra keretében maguk is kipróbálhatják a "szerelem táncát". Az AL-ANDALUS, avagy A NARANCSVIRÁG ILLATA c. est a flamenco és hastánc világába invitálja a vendégeket, felidézve  az andalúz kertek hangulatát.

 

Micsoda cirkusz lesz április 11-től minden héten – egy igazi cirkusz-színházi varieté szórakoztatja a közönséget. A Cocktail cirkusz, avagy életek és italok keveréke könnyed szórakozás, színház és cirkuszi csoda, ami kikapcsol és  elvarázsol. Varázslatos koktél, amelyet vendégeinknek készítünk a szereplők életének és műsorszámainak keverékéből. Izgalom, látvány, meglepetés – ilyet még tényleg nem látott Budapest.

 

Befejezésül tekintsék meg a március végi programokat.

 

Március 27. szerda, 19.30: NEW ORLEANS STAND UP – újra humor a New Orleans-ban.  A Stand Up Brigád, korábbi nevükön BEEE Színpad, egy független humoristákból létrejött stand-up comedy társulat, mely fő céljának a pesti kabaré több mint 100 éves hagyományainak ápolását, a stand-up comedy fiatal tehetségeinek pályára segítését és szakmai támogatását tartja.  Fellépőik között megtalálhatóak többek között a Showder Klub, a Comedy Central és a Magyar Rádió Rádiókabaréjának ismert előadói, a Magyar Rádió Humorfesztivál nyertes humoristái, valamint fiatal, feltörekvő előadók.

Fellépő művészek: – Erdei Sándor (Rokker Zsolti), Varga Ferenc József, Ürmös Zsolt

Erdei Sándor, ali(j)as Rokker Zsolti: a borsodi extravagány. 1996 óta szórakoztatja a közönséget, először az HBO: Mennyi? 30! című legelső és eredeti magyar stand up comedy műsorában, aztán az RTL Klub: "Emberek a holdon"-jában, majd a TV2: "Mi kérünk elnézést" című kabaréjában szerepelt.

Varga Ferenc József: Karinthy-gyűrűs humorista, kabarészerző, outlook varázsló.

Jól ismerheti mindenki, aki hallgatja a Rádiókabarét, régebben eljárt a Mikroszkóp Színpadra, vagy aki egy osztályba járt vele. Sokszor tűnik fel a televízióban (ATV, Comedy Central, Poén TV, stb.)

Ürmös Zsolt: A rekeszizom tornáztatást humoripari háttéremberként űzi, de ő is a fényre vágyik. Műsorában jól keverednek a klasszikus stand up comedy történetek a paródia elemekkel.

 

Március 30. szombat, 21.00: Pedrofon – Swing and Rock'n Roll Show Band

A 10 éves Pedrofon Magyarország egyedülálló Rock & Roll zenekara jelentős swing repertoárral. A Hungária együttes, Komár László, Elvis Presley és a legnagyobb 50-es, 60-as évekbeli előadók leghitelesebb megszemélyesítői. Saját dalszövegekkel ellátott dalai pedig rendkívül népszerűek. IFA megy a hegyen című feldolgozásuk túllépte az egymillió néző számot.

 

Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen reggel 9-től este 7-ig (VI. Lovag u. 5.) és a www.jegy.hu oldalon, illetve a programok előtt.

Információ: (1) 269-4951, restaurant@neworleans.hu

A fenti programokon felül a műsorokhoz igazodó vacsorákkal várják a vendégeket.

 

New Orleans Club

1066 Bp., Lovag u. 5.

 

www.neworleans.hu

http://www.facebook.com/budapestbarmulato

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük